• Suche
savills

May 19, 2017

Kändisar som bor på Mallorca,

Kändisar som bor på Mallorca,

Det är ingen hemlighet att kändisarna älskar Mallorca. Den paradis liknande ön med lyxiga restauranger, dyra affärer och en härlig atmosfär som är omöjlig att inte tycka om. Hit dras sig många för att lika väl turista som att bosätta sig permanent. Det är en ö som ligger så pass bra till att det nästan är fint och behagligt väder när man än vill åka på året. Människor från världens alla hörn åker hit, inte bara vi skandinaver.

Att bosätta sig på ön i världsklass är något som många superstjärnor drömmer om. Däremot finns det redan en hel del som redan valt att investera på den underbara ön Mallorca!

Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones

Att ett kändispar som Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones seglar runt på lyxiga yachter över Mallorcas turkosa vatten, äter på de dyraste restaurangerna och shoppar på de finaste affärerna är ingenting förvånande. Mallorca har ett rikt sortiment av aktiviteter och platser som passar perfekt för den framgångsrika.

Paret har en egen bostad på ön, som ligger i närheten av Valldemossa.

Emilio Ingrosso

Att Mallorcas huvudstad Palma är omtalad för dess underbara restauranger är ingen tillfällighet. Med fina restauranger som Adrian Quetglas, Forn de Sant Joan eller Marc Fosh är det ingen tvekan att Palma levererar restaurangen av hög kvalité!

Den svenska före detta dansaren, och numera krögaren, Emilio Ingrosso har öppnat en restaurang på Palma. Det är inte bara restaurangen La Perla som är placerad på Mallorca, utan även dess ägare Emilio! Emilio Ingrosso har bott Mallorca i runt tio år och är ett ansikte som du lär få syn på om du befinner dig i restaurangvärlden på Mallorca!

Claudia Schiffer

Att man har chansen att se kända människor när man befinner sig på Mallorca är ingenting nytt. Det kryllar av fina namn och framgångsrika personligheter. Någon som däremot är lite svårare att få syn på, trots bosatt på ön, är supermodellen Claudia Schiffer. Inte nog med att hon bor på Malta, utan även hennes sambo och man - Michael Douglas, bor på Mallorca. Det kända paret är omringade av andra kändisar i grannskapet. Till exempel är deras närmsta granne Michael Schumacher, en omtalad racerförare.

Kung Felipe VI och Drottning Letizia av Spanien

Kungligheter är inget märkvärdigt på Mallorca. Många internationella kungligheter har satt sin fot på den omtalade ön och likt kändisar, är de vanliga besökare till Mallorca. En kunglig familj vars hjärtan slår lite extra för Mallorca är den spanska kungafamiljen.

Familjen har valt Mallorca som deras främsta resmål i flera årtionden.

Majoriteten av tiden som den kungliga familjen spenderar på Mallorca är i utkanten av Palma, på Marivent Palace. De har även blivit sedda på Almudaina Palace, som ligger i närheten av Palmas kända katedral.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan Mallorca

Vad vore James Bond utan ett lyxhus på en paradisö? Skådespelaren, Pierce Brosnan. till de välkända filmerna är inte ensam om att äga en fastighet på den glittrande ön. Hans val att ha ett semesterhus på Mallorca delas med bland Julian Clarey och Steve McFadden.

 

< Tillbaka till nyheterna

Du är kanske intresserad av något av dessa nyhetsämnen

September 15, 2017

Mallorca, golf-mecka 2017!

För det första kan man då njuta av sin favorithobby i härligt solsken, och samtidigt kombinera det med strandliv, bad och allt annat som Mallorca har att erbjuda. Men faktum är dessutom att här finns hela 20 strålande golfbanor, en mycket...

+ Läs mer