• Suche
savills

Köpa Bostad på Mallorca

Sök bland över 3 000 tillgängliga objekt

Populära orter på Mallorca att köpa bostad på

Ytterligare platser där du borde köpa bostad

Letar du efter någonting speciellt?

Vad vi rekommenderar denna månad

Månadens fastighetsvideor

Fler videor

Mallorca är den största ön i ögruppen Balearerna och ligger i den västra delen utav Medelhavet. Till Mallorca kommer årligen flera miljoner turister för att sola och bada, utforska den vackra naturen, äta och dricka gott och njuta i värmen. Mallorcas huvudstad Palma har en lång historia av att varit en viktig hamnstad och denna rika historia återspeglas inte minst i dess enastående arkitektur. Mallorca har lyckats bevara många av de äldre byggnaderna vilket gör det möjligt att idag ta en promenad längs kullerstensgatorna i Gamla stan och beundra de stiliga innergårdarna till husen där Mallorcas adel tidigare residerade.

Är du redo att köpa bostad på Mallorca?

Vem drömmer inte om att bo på en plats där solen alltid skiner, med stränder i alla riktningar och där uteserveringarna har öppet året runt. Men varför bara drömma? Att flytta till Mallorca är faktiskt inte så komplicerat. Idag byter fler och fler livsstil och flyttar utomlands och Mallorca lockar fler och fler unga familjer. Det är viktigt att inte basera ditt beslut på en bra semesterresa, utan utforska olika områden och besök Mallorca olika tider på året.

Balearic Properties är en känd fastighetsbyrå med omfattande kunskap och erfarenhet av fastighetsmarknaden på Mallorca sedan 1999. Vi är mycket stolta över vårt fina rykte och med ett unikt kontaktnät av samarbetspartners kan du känna dig trygg i våra händer. Vår framgång baseras sig på lokal erfarenhet, plats kännedom och kunskap i finansiella frågor, samt att vi har insikt i den aktuella marknadssituationen.

Balearic Properties har 2 kontor i centrum av Pollensa, det tredje kontoret finns i Puerto Portals. Vårt flerspråkiga team av säljexperter arbetar över hela ön och vi kan erbjuda en unik portfölj med fastigheter i de mest eftertraktade områdena. Vi arbetar både med nybyggda och äldre fastigheter med fokus på högkvalitativa objekt.

Bra att tänka på inför bostadsköp

Om du inte är säker på vilket område på Mallorca som skulle kunna passa dig bäst, försök att resa till Mallorca under olika säsonger, så att du får en uppfattning om klimatförhållandena under de olika årstiderna. Mallorcas säsonger är mycket olika och livsstilen förändras helt beroende på årstid. En bostad som passar under en säsong, kanske inte är så bra utrustad under hela året.

Du behöver ett team vid din sida för att se till att köpet av din drömbostad på  Mallorca löper smidigt. Kontakta oss på Balearic Properties eller titta in på ett av våra 3 kontor. Vi kommer att ta hand om alla aspekter som är relevanta för inköpet och vårt semester bostadsföretag kommer att se till att det genererar en bra inkomst för dig när du inte är där.

Tänk på att det tillkommer en inköpsavgift ovanpå fastighetspriserna, så beräkna alltid cirka 10-12% extra. Det är viktigt att anlita en oberoende advokat. Din advokat kommer att representera dina rättsliga intressen under hela köpet och även efter, och ha kontinuerlig kontakt med oss för att säkerställa att hela inköpsprocessen går smidigt.

Balearic Properties erbjuder en komplett service som också sträcker sig till efter själva köpet. Särskilt för de köpare som som bor delvis på Mallorca och vill ta del av hyresintäkter från sitt nyförvärvade hus. Vårt uthyrningsföretag Balearic Villas kommer att se till att du genererar en väsentlig inkomst under tiden som du inte själv använder din egendom. I tjänsten ingår bland annat nyckelhantering, underhåll och säkerhet. Kolla in www.balearic-villas.com genom att använda länken på denna webbplats för en mer detaljerad översikt.

Se dig om på ön, Mallorca har bostäder i alla prisklasser

Ett bra sätt att starta att söka efter en bostad på Mallorca är att delta i en sightseeingtur eller utflykt för att upptäcka alla de fantastiska platserna som finns på ön. Koppla av i
skuggiga trädgårdar, vandra genom byar och försök att ta så mycket som möjligt som kan ligga till grund för var du senare kommer att bosätta dig.

Oavsett vilken sport du aktivt utövar hemma, så erbjuder Mallorca ett väldigt brett utbud av sportaktiviteter, så att du kan vara säker på att hitta en lämplig aktivitet. Vattensporter spelar naturligtvis en stor roll på ön, men även tennis-, padde-l och golfbanor finns över hela ön. Vandrare och cyklister njuter av det fantastiska snirkliga vägarna i det underbara landskapet och det faktum att klimatet gör att man kan utöva dessa aktiviteter året runt.

Mästerverket av Palmas fantastiska arkitekturen måste vara dess gotiska katedral som kallas La Seu. Domkyrkan har en spektakulär inredning och den imponerande utsidan där den tornar upp sig över staden och havet. Palma har ett rikt kulturliv och en unik samling av museer och konstgallerier för dig att utforska.

RSS