• Suche
savills
MallorcaVillor till salu på Mallorca

Lyxiga villor till salu på Mallorca

Mallorca är den största ön i ögruppen Balearerna, är 110 km från sydväst till nordöst och har en vidd om 70 km. Mallorca har ett subtropiskt klimat med korta, milda vintrar och långa heta somrar, och kan skryta med mer än 300 soldagar om året. Mallorca är känt för sina många stränder, turkosblåa hav, vackra bergsbyar och pittoreska fiskebyar. Den stora skiftningen landskap och miljöer som ön erbjuder har gjort Mallorca mycket populär världen över och är idag en av Medelhavets mest attraktiva platser. På Mallorca finns Spaniens tredje största flygplats vilket visar på öns popularitet.

Mallorca har någonting för alla och det är magiskt att se mandelträden börja blomma i början på året, vandra i bergen utmed terrasserna och promenera bland stenhusen i de gamla pittoreska byarna. Mallorca erbjuder havsnära områden med underbar utsikt, anrika byhus och charmiga lantgårdar med olivlundar och vinodlingar.

villen-kaufen-in-mallorca

Vi hjälper dig hitta din drömvilla

Balearic Properties är det största fastighetsnätverketet på Mallorca, med över 15 års erfarenhet på fastighetsmarknaden. Vårt flerspråkiga och ständigt växande team av säljexperter sätter kundservice och engagemang för våra kunder som absolut högsta prioritet. Med 2 kontor i centrum av Pollensa, och det tredje kontoret i Puerto Portals täcker vår fastighetsportfölj hela Mallorca och ökar i omfattning varje dag. Portföljen består av både nybyggda och äldre villor på Mallorcas mest eftertraktade områden, och fokus ligger på högkvalitativa fastigheter över hela ön.

Vi är mycket stolta över vårt fina rykte som vi har byggt upp under åren och glada över alla nöjda kunder som vi har kunnat hjälpa hitta sin drömbostad. Vi har ett unikt kontaktnät av samarbetspartners, fastighetsjurister, bankdirektörer, arkitekter, byggare och förvaltare så att du ska känna dig trygg i våra händer. Framgången bygger också på lokal erfarenhet, plats kännedom och kunskap i finansiella frågor, samt har insikt i den aktuella marknadssituationen.

Lyxvilla med havsutsikt eller historisk villa på landsbygden

Att bestämma sig för i vilken område på Mallorca som man vill investera i en fastighet är en av de viktigaste faktorerna i bostadsletandet. Lägg ner lite extra tid och överväg vilka behov som är viktiga för dig för att bestämma var ditt nya hem ska ligga. Om du önskar investera i en villa på Mallorca måste du ställa dig frågan om du vill bo ute på landet och känna lugnet och avkoppling, eller bo i hjärtat av en av de charmiga byarna. Är din största önskan att bo havsnära med utsikt över Medelhavet, eller föredrar du en stor tomt med ett attraktivt poolområde.

Den norra delen av ön är inte bara den mest exklusiva, men den har också ett väldigt varierat landskap. Bergskedjan skyddar från norrvindarna och skapar ett ännu mer förmånligt klimat, och kusten erbjuder både pulserande och lugna orter. Vid foten av berget finns lyxiga bostadsområden med exklusiva privata fastigheter och på klipporna ovanför ligger lyxiga, privata villor till salu med pooler och magisk utsikt över havet. På den här delen av ön finns några av Mallorcas vackraste kustorter och mest spännande fastigheter. De traditionella lantegendomarna med tillhörande mark erbjuder privatliv och avskildhet, medan stadens hus i byn Pollensa är ger dig en del av det verkligt unika Mallorca.

Villor till salu på Mallorca