• Suche
savills
Att bo
Alcúdia
HomeMallorca › Alcúdia

Köp bostad i Alcudia

Köp semesterbostad i Alcúdia

Det finns ett fantastiskt utbud fastigheter till salu i Alcúdia och dess omgivningar. Oavsett om ditt drömhem för semestern är en lägenhet vid havet, en lyxig vindsvåning, en rymlig villa eller en attraktiv finca skulle vi på Balearic Properties vara glada över att hjälpa dig hitta din drömbostad i området Alcúdia på Mallorca.

 

Byn som kombinerar havet & bergen

Alcúdia och Puerto de Alcúdia ligger på norra Mallorca. Alcúdia är en pittoresk stad med en medeltids stadskärna som är väl värd att utforska, och med många restauranger och barer att erbjuda. 3 kilometer bort ligger Alcúdias hamn, och den underbara långa sandstranden. Golfklubben Aucanada ligger bara fem minuter från hamnen, och det finns många lokala stränder att njuta av, till exempel Puerto Pollensa och Formentor.

Alcúdia – den familjevänliga resorten

Fråga fastighetsägare eller besökare på Mallorca om deras favoritresort på ön. Många kommer att svara “Alcúdia”. Detta kan bero på att Alcúdia är perfekt för att njuta av livet i solen tillsammans med familjen.

Den här pittoreska gamla staden och den slående Alcúdiaviken gör det lätt att förstå varför detta område på norra Mallorca är ett så populärt alternativ bland de som funderar på att köpa en semesterbostad här.

En vacker gammal stadskärna och en lång sandstrand

Medeltida väggar, smala kullerstensgator, attraktiva torg fyllda av kaféer och chica butiker, den berömda utomhusmarknaden... Alcúdia är en magnet för såväl turister som bofasta. Det lugna och fina vattnet, som är perfekt för att simma, dyka, och snorkla, drar många till Alcúdias 14 kilometer långa sandstrand. Här kan du avnjuta ett stort utbud vattensporter innan du slappnar av på en av många SPA, resortens populära barer och kaféer vid vattnet.

Alcúdia – en fantastisk boplats

Alcúdia är den största turistorten på norra Mallorca, och en fantastisk plats att bo på. Med åren har samhället utvecklat ett avundsvärt rykte som en mycket familjevänlig plats. Titta på underbara Platja Alcúdia, den långa sandstranden som sträcker sig ända till Ca’n Picafort, och kombinera det med ett besök till den otroliga gamla stadskärnan. Du kommer genast att förstå varför många strävar efter att äga sina drömmars semesterbostad här i Alcúdia.

Underbart för golfare

Gillar du golf? Då kommer du att älska Alcúdia! Alcanadas golfbana med 18 hål (971 549 560) som ägs av den berömda Porsche-familjen är välkänd som inte bara Mallorcas finaste golfbana, utan som en av världens bästa. Den har utsikt över Alcúdiavikens kristallblå vatten, och omges av attraktiva tallträd och olivlundar. Klubbhuset ligger i ett historiskt mallorcanskt slott, och terrassen erbjuder en utsikt som tar andan ur en.

Förstklassiga hotell och restauranger

Det finns många underbara hotell i Alcúdia. Ett av dem är Hotel Cas Ferrer Nou Hotelet (971 897 542) i den gamla stadskärnan, som beskrivits som “magiskt” av oberoende resenärer. Om du föredrar något mer ståtligt kan du prova Polentia Club Resort (971 546 996 ) där såväl aktiviteter som mat och personal har fått goda lovord.

Det finns även ett stort utbud restauranger av god kvalitet, både i staden och i Alcúdias hamnområde. Mirador de la Victoria (971 547 173) har till exempel en fantastisk havsutsikt från terrassen, och specialiserar sig på traditionell mallorcansk mat som sniglar, spädgris och pärlhöna. Du kan även prova Sa Romana (971 549 228), som är känd för sin familjevänliga service och den fantastiska maten som lagas med kärlek.

Ta sig till Alcúdia

Alcúdia ligger bara 50 minuters bilresa från Palmas flygplats. Följ bara motorvägen MA13, så kommer du ända till staden Alcúdia.

Köpguide för fastigheter i Alcúdia

Fastigheter i Alcúdia and Puerto de Alcúdia

Fastigheter i Alcúdia är för det mesta en mycket bra investering tack vare den stora efterfrågan på semestrar i detta område. Området är perfekt för familjer med barn i alla åldrar och med alla slags intressen – från promenader, vattensporter och ridning till att utforska denna balariska ös rika historia. Semestervillor och hyreslägenheter i Alcúdia är en perfekt bas för allt från en lugn semester för två till en spännande familjesemester, så nästa gång du behöver komma bort från vardagens hamsterhjul kan en fastighet i Alcúdia vara den perfekta ursäkten att fly till solen. Balearic Properties erbjuder för tillfället fler än 100 villor och strandlägenheter till salu i Alcúdia.

Hus Köp i Alcúdia

Se fler hus

Lägenhet Köp i Alcúdia

Fler lägenheter

Villa Köp i Alcúdia

Se fler villor

Du kanske gillar de här bostadsområdena

Deià

Deià är en antik vacker stad på Mallorcas nordvästra kust, och under många år har staden...

Palma de Mallorca

Staden Palma, som fått sitt namn efter viken den ligger i, är imponerande redan när man kommer...

Andratx

Att köpa bostad i Andratx och Port d'Andratx Den gamla mallorcanska staden Andratx är en ljuvlig...

Buro Pollensa

Våra regionskontor

Kontor norra Mallorca
C. Alcudia, 3, 07460 Pollensa, Mallorca
+34 971 53 29 84
info@balearic-properties.com

Visa kontoret på Google Maps

Våra fastighetsmäklare i Pollensa och närområde

Iris Gruenewald

Iris Gruenewald
VD - grundare

Jack

Jack Newberry
Fastighetskonsult

Cecile Bal

Cecile Bal
Fastighetskonsult