• Suche
savills
Att bo
Puerto Portals
HomeMallorca › Puerto Portals

Lyx och lugn i en perfekt mix

Puerto Portals är en väldigt populär och välbesökt ort på Mallorcas västkust. Med sin lyxiga hamn, fina restauranger och härliga strand med en mysig beach club precis intill har området något för alla. Atmosfären längs den kajen och den vackra strandpromenaden är lugn och trevlig, med en ständigt närvarande känsla av lyx och flärd. Här kan du kan dricka ett glas champagne på någon av de många uteserveringarna eller avnjuta en god middag på någon av restaurangerna intill havet, eller bara ta en promenad bland lyx-yachterna som ligger förtöjda i hamnen. För att inte nämna shoppingen i Puerto Portals boutiquer och designershoppar.

På kvällen förvandlas Puerto Portals från sol, bad och strand till den perfekta platsen för en middag eller en cocktail med solnedgången i bakgrunden.

Prova högklassig sushi på Tahini känn in stämningen på populära Wellies eller smaka en traditionell paella eller en mallorkinsk tumbet på Flanigan.

Det mesta i Puerto Portals är öppet året runt, men under lågsäsongen är det framför allt en plats för lugna middagar, söndagsbrunch eller en fikapaus i vintersolen. När säsongen drar igång vaknar Puerto Portals till liv och stämningen går från lugn till livad. Trots att Puerto Portals ofta omnämns i samband med lyx och nattliv, är det även ett väldigt familjevänligt område.

Med åren har det blivit ett av de mest attraktiva områdena för både besökare och åretruntboende, tack vare den trevliga stämningen, de gröna omgivningarna och dess lättillgängliga läge. Puerto Portals ligger perfekt beläget på Mallorcas sydvästra kust, bara 10-15 minuter från Palma, i nära anslutning till motorvägen som sedan tar dig lika enkelt in till centrum som till flygplatsen.

Puerto Portals och dess grannort Portals Nous är mycket eftertraktade områden på sydvästra Mallorca. De är särskilt populära bland barnfamiljer då här finns både en internationell skola och många olika aktiviteter för barn, såsom seglingsskolan och den moderna tennisklubben precis vid havet.

För den som vill bo i Puerto Portals finns här ett brett utbud av fastigheter till salu, alltifrån från trevliga semesterbostäder och åretruntboende till fantastiska lyxvillor och familjevänliga hus med trädgår. Enligt många som bor i området, erbjuder Puerto Portals det bästa av två världar. Här kan du bo i ett hus eller en lägenhet, bara några steg från have och med naturen runt knuten, men fortfarande på väldigt nära avstånd till Palma.

Lägenhet Köp i Puerto Portals

Fler lägenheter

Du kanske gillar de här bostadsområdena

Palma de Mallorca

Staden Palma, som fått sitt namn efter viken den ligger i, är imponerande redan när man kommer...

Pollença

Information om Pollença och fastighetsmarknaden Fastigheter i Pollença brukar inbringa högre...

Buro Pollensa

Våra regionskontor

Kontor norra Mallorca
C. Alcudia, 3, 07460 Pollensa, Mallorca
+34 971 53 29 84
info@balearic-properties.com

Visa kontoret på Google Maps

Våra fastighetsmäklare i Pollensa och närområde

Iris Gruenewald

Iris Gruenewald
VD - grundare

Jack

Jack Newberry
Fastighetskonsult

Cecile Bal

Cecile Bal
Fastighetskonsult