• Suche
savills

När är det rätt tid att sälja fastigheter?

Vårt företag är ledande på marknaden, och vårt team har stor erfarenhet av att sälja fastigheter. Därför rekommenderar vi att du litar på professionella mäklare när det gäller att sälja din fastighet! Man kanske tror att det är ett självklart sätt att påbörja processen, men det finns alltid några husägare på Mallorca som beslutar sig för att göra det själva – tyvärr utan framgångar.

Kontrollera gärna din valda mäklares erfarenhet, bakgrund och expertis. En agentur med god försäljningshistorik och god kunskap om den lokala fastighetsmarknaden ser till att ditt hus till salu inte ligger ute på marknaden alltför länge!

Var noggrann och lyd proffsens råd när de ska värdera din bostad. De kommer erbjuda en ingående analys av marknaden, och du får en god uppfattning om fastighetspriserna i ditt område. Lita på deras omdöme. Du vill förstås få det högsta möjliga priset för ditt hus på Mallorca, men om experterna säger att dina förväntningar är orealistiska är det nog bäst att justera dina förväntningar. 

Här är några tips för att sälja ditt hus:

  • Ha en arknad – målriktade och realistiska försäljningspriser
  • Se till att ditt hus till salu har rensats på onödiga saker som skapar oreda
  • Be din agentur om tips för att förbereda huset och tomten för försäljningen, eller ta hjälp av ett professionellt företag som förbereder bostaden åt dig.
  • Använd en professionell fotograf – kom ihåg att bilder online är det första intrycket spekulanter får av din bostad.

Nu när du har sett till att ditt hus till salu är i perfekt skick är det dags för den första visningen! Det bästa du kan göra är att låta proffsen ta hand om visningen, oavsett hur stolt över ditt hem du är eller hur många värdefulla bidrag du tycker att du kan lämna under visningen. Potentiella köpare kan bli hämmade om ägaren är närvarande, och vara för självmedvetna för att titta runt ordentligt.

Vi är en av Mallorcas mest erfarna och respekterade mäklaragenturer. Kontakta oss gärna för ett informativt möte om försäljningsprocessen. Vi garanterar det bästa priset på ditt hus till salu, och processen kommer vara smärtfri och gå snabbare än du tror!

Ska du sälja din bostad på Mallorca?

sel
sel
sell

Balearic Properties kan garantera en fantastisk placering
av din bostad - Med oslagbara resultat

Tips och råd från våra fastighetsmäklare -

Sätt ett rimligt försäljningspris

Tips och råd från våra fastighetsmäklare

En professionell presentation av din bostad

Tips och råd från våra fastighetsmäklare

Låt våra fastighetsspecialister ta hand om visningarna

Wichtige Informationen beim Immobilienverkauf

Villa Mallorca