• Suche
savills
MallorcaKöpa finca, hus på landet med historia, på Mallorca

Lanthus till salu i Mallorca

Mallorca var fram till mitten av förra seklet en plats där man bodde mitt på ön, en bit in från havet. De stora rustika herrgårdarna var ekonomins motorer och den plats där sociala relationer etablerades. Dessa enorma fastigheter hade allt som en liten by behövde för att försörja sig. Idag ligger de här gamla husen i enlighet med våra tider, ute på vår landsbygd. Många har blivit renoverade, men såklart med respekt för traditionella delar av arkitekturen, och är de perfekta platsen att bo för att njuta av Mallorcas fantastiska klimat med maximal integritet.

Balearic Properties erbjuder ett brett utbud av fincor att välja mellan på Mallorca. De välkända stenhusen och herrgårdarna med de mallorkinska särdragen kallas också för fincas. Dessa mycket karaktärsfulla hus är typiska för Mallorca och kan hittas i områden som Santa Maria, Arta, Bunyola och Pollensa. Dessa historiska lanthus är vanligtvis hundra år gamla eller mer. Många är helt renoverade till en mycket hög standard för modern komfort, medans andra behöver modernisering.

Hus på landet anpassade efter dina behov

På Mallorca är avstånden aldrig långa och man tar sig på kort tid med bil runt ön. Villor och hus som ligger mer än tre kilometer från kusten kan karakteriseras som hus på landsbygden. Dessa fastigheter är alltmer eftertraktade, eftersom de är det perfekta valet för att njuta av lugn och ro i den fantastiska landsbygden. För dig som önskar producera egna mandlar, olivolja eller vin, driva ett stall med hästar eller ägna dig åt andra aktiviteter som kräver ett större område land eller avskildhet är en finca på landet det självklara valet.

Flera fincor på Mallorca har restaurerats och är utrustade med vackra privata pooler, panoramautsikt över havet eller bergen, och enastående nivåer av restaurering och lyx. För din komfort har många fincor utrustats med den senaste teknologin, tillsammans med den karaktäristiska lantliga arkitekturen. Charm och tradition går hand i hand och du känner vingslagen av gångna tider. Flera egendomar har stora marker som sträcker sig över flera hektar fält och berg, där du kan vandra, plocka svamp och cykla. Stora trädgårdar med fantastisk natur och odlingar med citron-, mandel-, äpple- och körsbärsträd är mycket vanliga. Njut av din egna organiskt producerade fruktträdgård.

Fincor på norra Mallorca

Balearic Properties unika portfölj består av fastigheter på Mallorcas mest eftertraktade områden. Vi arbetar både med nybyggda och äldre fastigheter. Vissa områden ligger oss såklart lite extra varmt om hjärtat och där kan vi ofta erbjuda unika objekt och ett extra stort urval. Vi har lanthus till salu över hela ön, men tycker att en av de bästa platserna att hitta ett lanthus är på norra Mallorca nära Pollensa.

Den norra delen av ön erbjuder pittoresk landsbygd och exklusivitet. Våra 2 lokala kontor i centrum av Pollensa har för närvarande över 220 fastigheter i regionen och vi kan ta fram de bästa objekten för just dina behov. Vi kan visa dig den exklusivitet och skönhet som erbjuds nära den vackra stranden i Formentor, eller den lugna lyxen som erbjuds nära en fantastisk vik som Cala San Vicente. Andra områden är Vall den March och Vall de Colonya, där du kan vara säker på att bli bortskämd av den fantastiska omgivningen.

Vi vill förverkliga dina drömmar

Har du fångats av Mallorcas fantastiska natur och söker efter ditt drömhus!

Vi på Balearic Properties har en viktig uppgift, att hitta det perfekta objektet för varje enskild individ. För att göra detta, så behöver vi få en förståelse för dina behov, livsstil och visioner. Vi kommer att ställa många frågor, allt för att kunna uppfylla dina drömmar och det är just därför vi har marknadens mest nöjda kunder! Var tydlig när du berättar för oss om dina visioner, varför köper fastigheten, planerar du att hyra ut ditt lanthus eller kommer du att bo där permanent? Ju mer information som du ger våra säljexperter, desto snabbare kommer du att vara en stolt ägaren till ett vackert lanthus på Mallorca.

Våra experter är mer än bara fastighetsmäklare, de kan ge dig råd om rättsliga förutsättningar, vilket kan vara ovärderligt om du överväger att renovera eller förbättra ditt nyköpta hus. Vare sig det är en gammal lantegendom eller en liten charmig bondgård, kontakta våra Mallorca experter idag och se vilka möjligheter som finns för att få bollen i rullning och komma ett steg närmare för att investera i den perfekta fastighet på Mallorca.

 

Videos anschauen

finca kaufen in Mallorca

Finca Mallorca - Bild Foltolia.de

 

Köpa finca, hus på landet med historia, på Mallorca