• Suche
savills
Att bo
Palma de Mallorca
HomeMallorca › Palma de Mallorca

Köp bostad i Palma Mallorca

Staden Palma, som fått sitt namn efter viken den ligger i, är imponerande redan när man kommer till staden via havet eller luften. Den här staden erbjuder många tillfällen att uppleva kultur, gastronomi, shopping, och fritidsaktiviteter. Destinationen är känd för sina idylliska stränder och de pittoreska byarna i bergen och vid havet. Mallorcas huvudstad kan tävla med några av Europas vackraste huvudstäder, och har nyligen utnämnts till världens näst bästa stad att bo i.

 

Utförlig fastighetsinformation om Palmas fastigheter, försäljning och nyproducerade fastigheter – Palma de Mallorca, gamla stadskärnan, Palmas omgivningar, Portixol i Palma – Palma de Mallorca.

  • Hitta de mest populära platserna i Palma och kontrollera historiska fastighetspriser i Palma de Mallorca.
  • Se genomsnittlig och temperatur och nederbörd – Palma, hitta information om skolor och flygplatser – Palma eller se de mest populära bostäderna i området.
  • Upptäck ett stort utbud av fastigheter till salu i Palma, från investeringstillfällen eller byggtillfällen i Palma, till bostäder med pool och nyproducerade bostäder.
  • Vår enkla fastighetssökning gör det lätt att hitta semesterbostad – Palma de Mallorca billig bostad att köpa eller lyxiga fastigheter till salu, och renoveringsbostäder i Palma.
  • Du kan även utforska ett stort utbud fastigheter i Palma, från de bästa mäklarna – Palma.

De bästa platserna att köpa fastigheter

Palma är uppdelat i fem distrikt, 89 kvarter och en gammal stadskärna som på ett harmoniskt sätt kombinerar den monumentala känslan hos katedralen och kyrkor som Sant Francesc och Santa Eulalia med moderna byggnader och charmiga butiker där du kan köpa traditionella produkter och hantverk. Dessa butiker tävlar med lyxiga varumärken på gatorna Jaume III och Paseo del Borne.

Om vi börjar vid katedralen finns här de mer välbesökta områdena, och obligatoriska stopp är bland annat Plaza de Cort, som domineras av rådhuset och ett olivträd, och Plaza Mayor som är fullt av liv både i mitten av torget och under de många markiserna. Att vandra runt i området D’alt Murada- Calatrava är en unik upplevelse för alla sinnen. Njut av de smala gatorna och den arabiska influensen som ger den en särskild känsla. Den urbana reformen som nyligen genomförts har gett husen och lägenheterna en särskild attraktion och lyxighet, och är en av anledningarna till att detta nu är ett mycket efterfrågat område.

Nära Avenidas, ett av stadens mest livliga områden, ligger distriktet Gerreria som är ett av Palmas mest traditionella områden. Området har nyligen genomgått en stor förvandling för att bli ett modernt och aktivt område med ett stort utbud nybyggda, förstklassiga lägenheter. Las Ramblas och gatorna Sant Miquel och Sant Jaume är livliga och färgglada shoppingområden, som är perfekta för att strosa omkring och njuta av atmosfären. Njut av öns läckerheter i utmärkande kaféer som Ca'n Joan de s'Aigo eller Cappuccino Grand Café.

Den gamla stadskärnan är full av platser med kulturellt intresse, som Museu de Mallorca, Museo de Arte Contemporáneo och Baluard, och fantastiska bostäder. Här finns hus och lägenheter som kombinerar den utmärkande arkitekturen (mallorcanska trädgårdar, synliga bjälkar, slående fasader) med den lyx och kvalitet som bara en gammal stadskärna kan erbjuda.

La Lonja är ett bra exempel på stadens gotiska arkitektur. Här har ett bohemiskt område växt upp, och de efterfrågade bostäderna här är renoverade byggnader och vindsvåningar med havsutsikt. Området har ett stort utbud restauranger och en otrolig, magnetisk atmosfär.

Santa Catalina, Palma de Mallorcas “Soho”

Santa Catalina är ett annat område med en eklektisk och charmig historia. Staden ligger utanför Baluards murar, och här har traditionella Mercado de Santa Catalina sin hemvist. Ett par meter från Paseo Marítimo finns områdets många restauranger och trendiga cocktailbarer. Området har blivit mycket populärt för fastighetsinvesteringar.

Vi fortsätter längs Paseo Marítimo mot Playa de Palma, och där kommer vi till distriktet Portitxol-Molinar. Det här är ett gammalt fiskedistrikt som nu är känt för sina terrasser, restauranger, och charmiga hus längs vattnet. Här finns en fantastisk promenad som sträcker sig längs stranden, och som är perfekt för promenader och sporter som jogging, cykling eller rullskridskor.

Portixol har blivit ett av de mest åtråvärda områdena för den som vill köpa en bostad. Här finns majestätiska Castillo de Bellver, Europas enda runda slott, som ligger i en skog som ofta anses vara Palmas “gröna lungor”. Här finns även området Bonanova, ett lugnt bostadsområde med otrolig havsutsikt. Bonanova är ett populärt område i Palma, och här finns ett stort utbud villor med pool och lägenheter med havsutsikt.

Son Vida, lyxiga och exklusiva fastigheter till salu.

Om du vill avnjuta ren lyx och exklusivitet måste du nästan välja Son Vida. Området ligger fem minuter från katedralen och den gamla stadskärnan, och omges av två femstjärniga hotell (Arabella Sheraton och Son Vida Castillo) och tre golfbanor (Golf Son Vida, Son Muntaner och Son Quint). Son Vida anses vara det mest eleganta och eftertraktade området i Palma, och här finns några av stadens mest lyxiga villor.

Fastigheter i Palma de Mallorca

Palma, Mallorcas huvudstad, har under de senaste åren blivit en ny kulturell destination tack vare återuppbyggnaden av den gamla stadskärnan. Denna medelhavsstad har influerats av flera arkitektoniska stilar, vilket har lett till ett nyckelelement som är vanligt i många europeiska städer: historia, arv, och en avslappnad atmosfär.

Stora ansträngningar har vidtagits för att bevara stadens kulturella och konstnärliga stadskärna. Man har bland annat återbyggt antika konstruktioner, byggt nya lyxiga lägenheter i Santa Catalina och Sa Llotja, och slående villor i Son Vida, som är ett exklusivt bostadsområde nära Palma.

Den gamla stadskärnans renovering pågår fortfarande, särskilt i områdena nära Palmas katedral och det gamla judiska kvarteret, som omges av stadens murar och en otrolig utsikt.

Byggnader i centrala Palma behåller sina arabiska rötter, samtidigt som de ligger på unika gator i medelhavsstil. Många av dem är hem för vackra slott som en gång tillhört Mallorcas aristokrati

Utförlig fastighetsinformation om Palmas fastigheter, försäljning och nyproducerade fastigheter – Palma de Mallorca, gamla stadskärnan, Palmas omgivningar, Portixol i Palma – Palma de Mallorca. Hitta de mest populära platserna i Palma och kontrollera historiska fastighetspriser i Palma de Mallorca.

Se genomsnittlig och temperatur och nederbörd – Palma, hitta information om skolor och flygplatser – Palma eller se de mest populära bostäderna i området. Upptäck ett stort utbud av fastigheter till salu i Palma, från investeringstillfällen eller byggtillfällen i Palma, till bostäder med pool och nyproducerade bostäder.

Vår enkla fastighetssökning gör det lätt att hitta semesterbostad – Palma de Mallorca billig bostad att köpa eller lyxiga fastigheter till salu, och renoveringsbostäder i Palma.

Du kan även utforska ett stort utbud fastigheter i Palma, från de bästa mäklarna – Palma.

Hus Köp i Palma de Mallorca

Se fler hus

Lägenhet Köp i Palma de Mallorca

Fler lägenheter

Takvåning Köp i Palma de Mallorca

Se mer takvåning

Villa Köp i Palma de Mallorca

Se fler villor

Du kanske gillar de här bostadsområdena

Alcúdia

Köp semesterbostad i Alcúdia Det finns ett fantastiskt utbud fastigheter till salu i Alcúdia...

Portixol

Portixol, frånfiskeby tilltrendigtområde Portixol var för inte så längesedan en sömnig...

oficina

Våra regionskontor

Kontor sydvästra Mallorca
Carrer Benito Jerónimo Feijóo, 13 ,07181 Puerto Portals, Mallorca
+34 971 68 40 00
portals@balearic-properties.com

Visa kontoret på Google Maps

Våra fastighetsmäklare i Puerto Portals och närområde

Iris Gruenewald

Iris Gruenewald
VD - grundare

Maria

Maria Sautova
Fastighetskonsult

Cecile Bal

Cecile Bal
Fastighetskonsult