• Suche
savills
Att bo
Santa Ponsa
HomeMallorca › Santa Ponsa

Köpa bostad i Santa Ponsa

Fastigheter till salu i Santa Ponsa

Underbara Santa Ponsa är ett av de mest populära alternativen bland de som söker fastigheter till salu på sydvästra Mallorca. Den söta mallorcanska kuststaden Santa Ponsa ligger 18 kilometer från huvudstaden Palma. Staden kan enkelt nås från den stora vägen från flygplatsen, så många som besöker Santa Ponsa söker faktiskt en fastighet till salu här. Oavsett om du föredrar en läcker strandlägenhet, en slående lyxvilla eller en renoverad lantlig finca skulle vi på Balearic Properties vara glada över att hjälpa dig hitta din drömbostad till salu i kulle vi på Balearic Properties vara glada över att hjälpa dig hitta din drömbostad i Santa Ponsa.

 

Santa Ponsa ligger i en skyddad vik i kommunen Calvia på sydvästra Mallorca. Under många år var Santa Ponsa (eller Santa Ponca, som det ibland kallas) varit en stor favorit bland britter och andra européer som velat köpa en bostad på Mallorca. Santa Ponsa är en livlig plats, särskilt under månaderna, vilket är anledningen till att många väljer att bo här. Något händer alltid, oavsett tid på året.

När det gäller fastigheter i Santa Ponsa är området extra åtråvärt för den som vill köpa ett hem på Mallorca, för det saknar lyxiga och stora projekt. Istället finns här många fina strandlägenheter med utsikt över vikens kristallklara vatten, och ett magnifikt utbud lyxiga villor med utsikt över Santa Ponsa och dess omgivningar.

Som du säkert förstår är vattensporter mycket populära i Santa Ponsa. Man kan enkelt hyra en jetski, trampbåtar, dykutrustning, solbäddar och parasoll i Santa Ponsa, och den långa promenaden sträcker sig längs hela viken och erbjuder ett attraktivt utbud barer, kaféer, butiker och restauranger. Santa Ponsa erbjuder också några utmärkta golfbanor, inklusive Santa Ponsa Golf Club välkända som av många tros vara den mest populära golfbanan på hela Mallorca.

En annan anledning att hålla utkik efter bostäder till salu i Santa Ponsa är närheten till den lyxiga hamnen Port Adriano, som designats av Philippe Starck. Perfekt för att stöta på internationella kändisar! Den goda nyheten är att det finns riktiga fynd för den som söker en fastighet i Santa Ponsa, oavsett om du vill ha ett permanent hem i Santa Ponsa eller bara är ute efter ett investeringstillfälle.

Om du söker en drömbostad vid havet på Mallorca och vill ha nära till flygplatsen är Santa Ponsa ett utmärkt alternativ.

Hus Köp i Santa Ponsa

Se fler hus

Lägenhet Köp i Santa Ponsa

Fler lägenheter

Villa Köp i Santa Ponsa

Du kanske gillar de här bostadsområdena

Puerto Portals

Puerto Portals är en väldigt populär och välbesökt ort på Mallorcas västkust. Med sin lyxiga...

Valldemossa

Valldemossa, älskad av artister och författare Valldemossa anses av många vara den allra...

oficina

Våra regionskontor

Kontor sydvästra Mallorca
Carrer Benito Jerónimo Feijóo, 13 ,07181 Puerto Portals, Mallorca
+34 971 68 40 00
portals@balearic-properties.com

Visa kontoret på Google Maps

Våra fastighetsmäklare i Puerto Portals och närområde

Iris Gruenewald

Iris Gruenewald
VD - grundare

Maria

Maria Sautova
Fastighetskonsult

Cecile Bal

Cecile Bal
Fastighetskonsult