• Suche
savills
MallorcaLägenheter till salu på Mallorca

Med en fantastisk kustlinje och en härligt skiftande landskap är den vackra ön Mallorca en underbart plats att leta efter en kvalitets lägenhet till salu till ett genuint överkomligt pris. Många människor säljer sina hem för att uppfylla en dröm - att äga en lägenhet på Mallorca.

Mallorca har sedan länge varit den perfekta platsen för fastighetsinvesteringar i utlandet, och fastighetspriserna har gått uppåt under de senaste åren. Passa på att investera i en egen drömfastighet i solen, kolla in Balearic Properties fastighetsportfölj för att hitta ditt bästa fynd till salu på Mallorca. Vi erbjuder ett brett urval av fastigheter till salu i alla områden på Mallorca, från charmiga lägenheter i centrala Palma till lägenheter i lyx komplex på norra delen av ön.

Välj rätt plats, storlek och typ av lägenhet

wohnung-kaufen-in-mallorca

Utbudet att lägenheter på Mallorca är enormt, så när du letar efter att köpa en lägenhet är det viktigt att du funderar på exakt vad det är du är ute efter. Är din önskan att bo på första linjen med fantastisk havsutsikt, kanske i Puerto Andratx eller Puerto Portals? Eller skulle en trendig loftlägenhet i huvudstaden Palma passa dig bättre? Du söker kanske efter en cool, modern takvåning i det populära området Portixol? Eller så är ditt mål att hitta en mysig lägenhet i utkanten av staden, kanske i en den mysiga byn Santanyi på östkusten omgiven av olivlundar och mandelträd. Oavsett ditt val, vi på Balearic Properties finns här för att hjälpa!

Många människor som äger fastigheter på Mallorca började sin strävan i att hitta ett hem i solen här när de blev förälskade i ön under en semesterresa. Ett tips som är väl värt att tänka på; om du inte är förtrogen med ditt valda område, försök att resa till Mallorca under olika säsonger, så att du får en uppfattning om de olika klimatförhållandena.

Lägenheter med ett sovrum, lägenheter med flera sovrum, lägenheter med fantastisk havsutsikt, lägenheter med tillgång till en privat pool. Om du tänker bo på Mallorca på heltid eller helt enkelt investerar i framtiden, så finns det hundratals kvalitets lägenheter att välja mellan och vi har något för alla smaker och budgetar.

Takvåningar till salu i lyxkomplex

På Mallorca finns det många lyxiga och privata lägenheter som ligger i bevakade "communities". Vissa med direkt tillgång till en härlig strand, andra ligger nära kända golfbanor som Royal Bendinat Golf Club. Utbudet av takvåningar till salu på Mallorca är stort, och valet är ditt. Köp en takvåning i Torre Camp de Mar och du kommer att njuta av det bästa av det bästa. Komplexet ligger inte bara på en av de charmigaste stränderna i sydväst, utan är också det mest miljövänliga, ett ekologiskt A-klassat komplex på ön som säger det mesta om fastigheten.

Lyxiga och mycket prisvärda takvåningar i samhällen som Port Vell eller Porto Cristo på östkusten ligger högt upp på listan för fastighetsinvesterare. Eftersom de inte bara erbjuder en fantastisk livsstil, utan också genererar utmärkta hyresintäkter. Köper du en av takvåningarna till salu i ett lyx komplex kommer du att dra nytta av pool- och trädgårdsanläggningarna utan att behöva oroa dig om underhållet.

Vi hjälper dig att hitta din drömlägenhet

På Mallorca finns det tusentals lägenheter till salu som bara väntar på en köpare. Oavsett om det är en strandlägenhet med havsutsikt eller en eftertraktad takvåning i den vackra gamla staden Palma, har det aldrig varit en bättre tid att köpa en lägenhet på Mallorca.

Vi på Balearic Properties har det som vårt mål att göra ditt letande av efter den perfekta lägenheten på Mallorca enkel och stressfri. Så vad väntar du på? Ta kontakt med oss idag och din drömlägenheten på Mallorca kan snart vara din!

Välj rätt plats, storlek och typ av lägenhet

Lägenheter till salu på Mallorca