• Suche
savills

Villor till salu i Calvia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

När det gäller villor till salu i Calvia står den här söta, mallorcanska byn ofta högt upp på listan hos personer som letar efter villor till salu på Mallorca, och framför allt det populära området Calvia.

Oavsett om du söker en enkel familjevilla i Calvias stadskärna, en cool, modern villa med utsikt över Mallorcas vackra landsbygd, eller en lyxig villa med otrolig utsikt över Medelhavet, skulle vi på balearic-properties.se vara glada över att hjälpa dig hitta din drömvilla till salu i Calvia.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

105 Villa till salu in Calvià

Sortera efter pris

Populära sökningar

Calvia är både en stor kommun och en ljuvlig liten stad, som är regionens administrativa centrum. Staden ligger bara några kilometer in mot landet från kusten. Kommunen Calvia är en av de mest eftertraktade platserna på hela Mallorca för de som vill köpa en villa eller annan fastighet, framför allt tack vare de läckra resorter som ligger längs kusten. Staden Calvia är minst lika populär, tack vare den lugna miljön och närheten till Palma.

Hjärtat i staden Calvia är den fina kyrkan Sant Joan Baptista. Kyrkan härstammar ursprungligen från 1200-talet, och den nuvarande byggnaden byggdes på 1800-talet. Det finns en otrolig, traditionell restaurang i Calvia, Meson Ca’n Torrat. Här serveras smakrik mallorcansk mat, och den söta terrassen har en otrolig utsikt över dalen.

En annan bra plats i Calvia är Bar Rosita's (662 204 859). Etablissemanget ligger i byns hjärta, och erbjuder god, hemlagad mat och liveunderhållning. Kommunen Calvia erbjuder många fina hotell. Det mest intressanta och ovanliga är förmodligen Hotel Bon Sol in Illetas. Hotellet är familjeägt och har en terrass som sträcker sig nerför klipporna till den privata stranden. Bon Sols inredning är exotisk och full av antikviteter från östern.

I staden Calvia finns även Club Natacion Calvia, där du kan delta i flera olika vattensporter och simning. Den som gillar golf har definitivt hittat rätt i kommunen Calvia. Här finns flera superba golfbanor, och en av de bästa är Real Golf de Bendinat. Den här par70-banan med 18 hål ligger i en ljuvlig dal med utsikt över havet.

Par72-banan Golf Santa Ponsa med 18 hål, med utsikt över det pittoreska berget Puig Galatzo, är en annan underbar plats att spela golf på. Mitt i banan finns ett attraktivt, fyrstjärnigt hotell.

Lyckligtvis är Calvia välsignat med ett underbart klimat. Den genomsnittliga temperaturen är 30ºC på sommaren och 14ºC på vintern, vilket lockar besökare från hela världen. Staden ligger bara 20 minuter från Palma och dess internationella flygplats via motorvägen och andra stora vägar. Det är lätt att förstå varför Calvia är en populär plats för de som vill hitta en villa till salu på Mallorca.

RSS