• Suche
savills

Villor till salu i Santanyi

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att hitta villor till salu i Santanyí står ofta högt på listan hos personer som letar hus på Mallorca. Den historiska staden Santanyí ligger på sydöstra Mallorca, och lockar fastighetsköpare från hela världen i deras jakt på villor till salu i Santanyí.

Oavsett om du söker en enkel familjevilla i centrala Santanyí, en cool, modern villa med utsikt över den gamla stadskärnans tak, eller en lyxig villa på landsbygden runt Santanyí, skulle vi på balearic-properties.se vara glada över att hjälpa dig hitta din drömvilla till salu i Santanyí.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

19 Villa till salu in Santanyí

Sortera efter pris

Populära sökningar

Santanyí har alltid varit en magnet för personer som vill köpa en villa eller annan fastighet på Mallorca. Staden, som ligger på sydöstra Mallorca, har attraktiva och smala gränder som kantas av antika sandstenshus. Det ger Santanyí en alldeles unik charm. Missa inte Santanyís två historiska kyrkor under ditt besök. Sant Andreu Apostol på Plaza Mayor är Santanyís stadiga församlingskyrka, som byggdes på 1700-talet. Här finns ett tidigt, gotiskt kapell. Den lika imponerande kyrkan Capella del Roser är ännu äldre – den härstammar ända från 1200-talet.

Ett annat historiskt, berömt landmärke i Santanyí är den imponerande Porta Murada, den stora medeltida porten in till den gamla stadskärnan. Porten står fortfarande kvar och är i gott skick. En av Santanyís främsta attraktioner är den regelbundna morgonmarknaden på lördagar, där du kan avnjuta lokala råvaror från landsbygden som omger staden.

Som en traditionell mallorcansk stad har Santanyí givetvis ett stort utbud livliga kaféer, barer och restauranger. Du kommer ofta märka att väggarna pryds av konstverk från lokala konstnärer.

Den som vill gå ut och äta i Santanyí kan med fördel välja Es Cantonet. Det var ursprungligen ett gammalt radhus, men har nu blivit en populär och traditionell restaurang som specialiserar sig på det mallorcanska köket.

Det är även värt att spana in Restaurant Anoa Santanyi. Det här är en romantisk och avslappnande plats för den som vill titta på världen och samtidigt njuta av matlagning i världsklass.

När det gäller boende är en ljuvlig viloplats mitt i staden Hotel Santanyi. Det här renoverade, traditionella stenhuset har en attraktiv takterrass med otrolig utsikt över staden.

Några kilometer utanför Santanyís stadskärna ligger Hotel Agroturisme Na Martina. Hotellet är charmigt inredd med alla bekvämligheter, och är ett populärt alternativ för den som söker lite lugn och ro.

Santanyí är granne med den pittoreska nationalparken Mondrago, som är det näst största skyddade naturområdet på Balearerna. Parken rekommenderas starkt för sitt fascinerande naturliv, men här finns även två stränder: S'Amarador och Ses Fonts n'Alis. Båda dessa stränder erbjuder en möjlighet att simma i det svala, kristallklara vattnet.

Santanyí har goda kommunikationer via stora vägar till Palma och dess internationella flygplats. Det går också dagliga bussar till Palma och andra städer och byar på Mallorca.

Med allt detta i åtanke är det enkelt att förstå varför så många potentiella husletare kommer till Mallorca för att söka villor till salu i Santanyí.

RSS