• Suche
savills

Villor till salu i Puerto Andratx

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Puerto de Andratx (ibland känt som Port d'Andratx) står ofta högt på listan hos de som söker villor till salu på Mallorca. Puerto Andratx är ett pittoreskt och exklusivt bostadsområde på ett slående läge vid sydvästra Mallorcas kustlinje. Hit lockas många blivande villaägare som söker efter en drömvilla till salu i Puerto Andratx.

Oavsett om du söker en klassisk hamnvilla, en enkel familjevilla på en kulle med utsikt över den vackra, hästskoformade viken, eller en lyxig, modern villa ett stenkast från allt Mallorca kan erbjuda skulle vi på Balearicproperties.com/en vara glada över att hjälpa dig hitta din drömvilla till salu i Puerto Andratx.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

17 Villa till salu in Puerto Andratx

Sortera efter pris

Populära sökningar

Puerto Andratx är ett mycket exklusivt område. Här hittar du spektakulära villor till salu bland kullarna med utsikt över viken. Som man kan förvänta sig av ett så marint läge passar Puerto Andratx mycket bra för yachtägare. Andratx Yacht Club har ett utmärkt rykte i de nautiska kretsarna.

Det finns även många eleganta restauranger i Puerto Andratx, varav många erbjuder mat från havet. Stadens barer är mycket välkomnande och har en avslappnad atmosfär. Den som gillar att gå ut och äta bör definitivt prova Restaurant Rocamar, som ligger i den västra änden av hamnen i Puerto de Andratx. Här får du njuta av maten till en vacker utsikt över Medelhavet. Havets läckerheter står i fokus, och det lugna läget skiljer sig från de hektiska folkmassorna.

Du kan även prova Marisqueria Galicia, en ljuvlig bistro i Puerto Andratx som specialiserar sig på det galiciska köket. De är extra duktiga på mat från havet, och erbjuder stort värde för pengarna. Gillar du att spela golf? Då har du tur, för i Andratx finns en mycket känd golfbana. Bara en kort resa från Puerto de Andratx finns par72-banan med 18 hål, Andratx Golf Club.

Faktum är att golfbanan i Andratx är en av Mallorcas mest utmanande, med 60 bunkrar och 7 sjöar som sätter dina färdigheter på prov (hål 6 är Spaniens längsta). I klubbhuset finns en utmärkt italiensk restaurang, Restaurante Campino. Som det anstår en så fin resort har Port d’Andratx många förstklassiga lyxhotell. Ett av dessa är Hotel Villa Italia som ligger i ett läckert slott med sagolika torn och utsikt över havet.

Ett annat fint ställe att bo på är Hotel Mon Port, som ligger på kort avstånd från Puerto Andratx. Det här vackra hotellet erbjuder moderna rum med alla önskvärda faciliteter. Smidigt nog går motorvägen direkt från Palmas internationella flygplats till Puerto Andratxs utkanter, så det är lätt och smidigt att åka bil eller taxi. Bussar går också till och från huvudstaden.

Vi tror att det här är tillräckligt goda skäl för att besöka en av Mallorcas med beundrade platser och söka en drömvilla till salu i Puerto Andratx.

RSS