• Suche
savills

Villor till salu i Campanet

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Campanet ligger på norra Mallorca, och dess brist på turister gör det till en populär plats för personer som söker villor till salu, särskilt eftersom den mallorcanska bostadsmarknaden visar starka tecken på återhämtning. Den lilla, bedårande mallorcanska staden står ofta högt på listan för de som söker villor till salu i Campanet.

Oavsett om du söker en enkel familjevilla i centrala Campanet, en cool, modern villa med utsikt över stadens hustak, eller en lyxig, villaliknande fastighet på landsbygden runt Campanet, skulle vi på balearicproperties.com/en bli mycket glada över att få hjälpa dig hitta dina drömmars villa till salu i Campanet.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

11 Villa till salu in Campanet

Sortera efter pris

Populära sökningar

Campanet, en attraktiv liten stad med cirka 2 000 invånare, är ett populärt alternativ bland potentiella villaägare. Detta beror till stor del på att staden har lyckats undvika de stora byggprojekten, som många andra mallorcanska städer exploaterats av.

Campanet ligger cirka 40 km norr om huvudstaden Palma, på ett ljuvligt läge som är uppdelat mellan den platta mallorcanska landsbygden och de underbara bergen. Campanet är en unik plats, då stadens kullar erbjuder en otrolig samling svala bergskällor, som ofta fylls av regnvattnet som faller över Mallorcas bergskedja Sierra de Tramuntana.

Tillbringa lite tid här så kommer du snabbt att märka att de mest spektakulära av Campanets källor är Ses Fonts Ufanes. Dessa källor lever upp under tunga regnperioder, och vattnar såväl de närliggande slätterna Sa Pobla som de berömda våtmarkerna S’Albufera. Källorna är so ovanliga att de till och med utsetts till ett nationalmonument av Balearernas regering!

En särskilt attraktion i Campanet är den antika brunnen D’en Gatell. Den härstammar från 1200-talet och har varit stadens allmänna brunn i flera århundraden, ända fram till 1960-talet. Grottorna i Campanet är väl värda ett besök, precis som det antika kapellet San Miquel från 1200-talet, som ligger precis utanför staden.

Campanet erbjuder många bra platser för att avnjuta en måltid. Prova gärna restaurangen Es Mirador de Monnaber, en renoverad mallorcansk herrgård som nu är ett ekohotell och spa. Här kan du avnjuta det traditionella Medelhavsköket och fina viner i den eleganta matsalen eller på den attraktiva terrassen. Ett annat lockande alternativ är Bar-Restaurant Menestralia, som är känt för sitt höga torn. Restaurangen ligger längs vägen mellan Campanet och Buger, och är perfekt för en prisvärd buffémiddag.

Campanet kanske inte ligger längs de vanliga turistvägarna, men staden är mycket lätt att nå med bil. Den främsta motorvägen, MA13, ligger mindre än en kilometer öster om staden och går direkt till Palma och dess internationella flygplats, cirka 25 minuters bilresa därifrån.

Med allt det här i åtanke är det inte konstigt att så många potentiella husletare kommer hit för att titta på villor till salu i Campanet.

RSS