• Suche
savills

Villor till salu i Andratx

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter villor till salu i Andratx står ofta högt på listan hos personer som letar efter hus på Mallorca. Den söta staden Andratx ligger på sydvästra Mallorca och lockar fastighetsköpare från hela världen, som letar efter villor till salu i Andratx.

Oavsett om du söker en enkel familjevilla i centrala Andratx, en cool, modern villa med utsikt över den gamla stadskärnans taktoppar, eller en lyxig villa på landsbygden som omger Andratx, skulle vi på mallorca-hus/se vara mycket glada över att hjälpa dig hitta din drömvilla till salu i Andratx.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

25 Villa till salu in Andratx

Sortera efter pris

Populära sökningar

Andratxs gamla stadskärna är en perfekt plats för en avslappnad promenad. Här går livet i en maklig takt, och du kan skåda underbara gamla stenhus på smala, antika gator på din väg mot den historiska kyrkan Santa Maria. Kyrkan härstammar från 1200-talet, och den imponerande byggnaden hade från början i uppdrag att skrämma bort pirater. Från den här utsiktspunkten har du en otrolig utsikt ner till stadens hamn, Port d’Andratx.

Staden är omgiven av fina apelsinlundar och mandelträd, som ligger i skuggan av de spektakulära Tramuntanabergen på västra Mallorca. Andratx är en fridfull och lugn liten stad där mycket kretsar kring matmarknaden varje onsdagsmorgon. Många personer som vill köpa en lyxvilla i Andratx lockas av stadens levande konstscen. I Andratx finns stadens vackra konstcentrum CCA Andratx, som är det största och mest moderna konstcentret på hela Mallorca. Här finns många konstverk från välkända, internationella konstnärer.

I det rymliga, luftiga konstcentret finns även fina kafét/restaurangen CCA, där du kan äta färsk mat på terrassen med en ljuvlig utsikt över Tramuntanabergen. En annan stor attraktion i Andratx är närheten till par72-banan Andratx Golf Course. Kändisar och golfare från hela världen lockas av banans utmanande 60 sandbunkrar och de sju sjöarna.

Det är svårt att motstå golfbanans enastående restaurang, Campino. I klubbhuset, med utseende över det artonde hålet, har Restaurante Campino en förstklassig italiensk meny som är perfekt för en middag med levande ljus på terrassen, efter en dags utmanande golfspel.

En annan populär restaurang i Andratx gamla stadskärna är Es Canto Nou (649 658 142). Här kan du äta en avslappnad middag med innovativ matlagning på den attraktiva terrassen. Ett bra ställe att bo i Andratx är Hotel Mon Port. Det har vackra, moderna rum med lyxiga och moderna faciliteter. Även fast Andratx ligger på Mallorcas sydvästra hörn är det lätt och smidigt att använda den stora motorvägen från stadens utkanter, som går direkt till Palmas internationella flygplats. Bussar går också regelbundet till huvudstaden.

Med allt detta i åtanke är det inte konstigt att kräsna husletare ofta kommer hit för att söka villor till salu i den ljuvliga staden Andratx!

RSS