• Suche
savills

Villor till salu i Alcudia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter villor till salu i Alcúdia står ofta högt på listan för personer som förälskar sig i den underbara ön Mallorca. Den antika, pittoreska staden Alcúdia är en av norra Mallorcas pärlor, och ett populärt alternativ bland potentiella fastighetsköpare som söker efter villor till salu i Alcúdia.

Oavsett om du söker en enkel familjevilla i centrala Alcúdia, en cool och modern villa med utsikt över den gamla stadskärnans taktoppar, eller en lyxig, villaliknande fastighet med utsikt över Alcúdiaviken skulle vi på Balearicproperties.com/en bli glada över att få hjälpa dig hitta din drömvilla till salu i Alcúdia.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

50 Villa till salu in Alcúdia

Sortera efter pris

Populära sökningar

Alcúdia är en underbar gammal historisk stad, som är perfekt för familjelivet under Mallorcas sköna sol. Staden genomsyras bokstavligt talat av Mallorcas historia. Själva stadskärnan omges av en medeltida vägg, och en antik romersk teater ligger i utkanten av staden. Den gotiska kyrkan St. Jaume är en populär attraktion i Alcúdia, särskilt tack vare de målade panelerna från 1500-talet som verkligen ger dig en äkta känsla av platsens historiska arv.

Alcúdias rådhus är också en sann glädje att skåda. Byggnaden härstammar från 1600-talet och har en vacker balkong och ett klocktorn. Det är inte svårt att förstå varför många besökare och invånare anser att Alcúdia är den bästa platsen på hela Mallorca! Alcúdia är en rik kulturstad. Museu Monografic (971 547 004) är ett sant måste för historieintresserade, särskilt de som är intresserade av norra Mallorcas arv i allmänhet och Alcúdia i synnerhet.

Allt i Alcúdia handlar dock inte om historia. Det coola, ultramoderna kulturcentret Auditori d’Alcudia erbjuder ett konstcenter, en teater och ett bibliotek. Ett intressant faktum är att Alcúdia anordnar en av Mallorcas största utomhusmarknader. Två gånger i veckan samlas hundratals invånare och besökare i den antika stadskärnan och letar efter olika fynd, för att sedan slappna av på en av stadens många barer, kaféer och restauranger.

Gillar du att spela golf? Då kommer du inte att bli besviken. Närliggande Golf Alcanada med 18 hål är ett populärt alternativ med utsikt över havet. Klubbhuset ligger i ett renoverat mallorcanskt slott, och erbjuder en slående terrass och en exklusiv restaurang. Restaurant S'Arc är en underbar plats för den som vill äta ute i Alcúdia. I det renoverade stenhuset serveras färska, lokala råvaror efter säsong, som med fördel kan avnjutas på den ljuvliga terrassen. I byggnaden ligger även Hotel Can Simo. Du kan även prova Restaurant Sa Placa (971 546 278) och njuta av det traditionella, mallorcanska köket. Inlagd torsk är husets specialitet.

Smidigt nog ligger Alcúdia en kort bilresa från Palmas internationella flygplats, med bara 50 minuters resväg. Följ motorvägen för att komma nästan hela vägen till Alcúdia. Ytterligare en anledning att komma hit och titta på drömvillor till salu i Alcúdia!

RSS