• Suche
savills

Lägenheter till salu i Camp de Mar

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Om du funderar på att köpa dina drömmars lägenhet på Mallorca är det en god idé att titta på några av alla ljuvliga lägenheter till salu i Camp de Mar – en liten och exklusiv ort nära de träklädda kullarna på Mallorcas sydvästra kust.

Oavsett om din perfekta lägenhet i Camp de Mar är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet, eller en lyxig vindsvåning med enastående utsikt över havet skulle vi på balearic-properties.se vara glada över att hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Camp de Mar på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

0 Lägenhet till salu in Camp de Mar

Sortera efter pris

Populära sökningar

Även fast Camp de Mar inte ligger i de vanliga turistområdena finns det mycket som händer här. Ett sådant exempel är femstjärniga Dorint Royal Golfresort & Spa. Det här är ett lyxigt golf- och välmåendehotell för den kräsne kunden. Det ligger vid den gröna och frodiga golfbanan Golf de Andratx med 18 hål, som är en av Mallorcas mest utmanande.

Ett annat fint hotell i Camp de Mar är H10 Blu Mar Boutique Hotel. Det har nyligen renoverats, och detta attraktiva butikshotell ligger i direkt anslutning till stranden i Camp de Mar. Hotellets restaurang Sa Coma är populär bland såväl gäster som besökare. En exklusiv resort som Camp de Mar erbjuder självklart många exklusiva restaurang. En sådan är Restaurante Flor de Sal, som använder lokala råvaror för att laga mat med äkta Medelhavskänsla. Köket är i toppklass, precis som utsikten över viken från den ljuvliga terrassen.

Restaurante Campino är ett annat måste om man besöker Camp de Mar. Restaurangen, som fokuserar på det italienska köket, har en vacker terrass med otrolig utsikt över golfbanan. Perfekt för en romantisk middag med levande ljus! En spännande plats för middagar i Camp de Mar är Restaurant Illeta (971 235 884). Restaurangen nås via en träbro över havet till en liten ö, så miljön är självklart otrolig. Det är en populär plats, så det är bäst att boka bord i förväg. Man kan till och med åka båt härifrån till den naturrika ön Sa Dragonera.

Camp de Mar har också ett gott utbud butiker. Här finns en bank med automat, ett apotek, bil- och cykeluthyrning, en matvarubutik, och en vårdcentral (971 894 484). Även fast Camp de Mar ligger på sydvästra Mallorca finns det utmärkta transportvägar hit. Staden ligger cirka 30 km från Palmas internationella flygplats och nås lätt via motorvägen och andra stora vägar. Resan hit tar cirka 40 minuter med bil eller taxi, men det går också en direktbuss till Palmas stadskärna.

Ytterligare en anledning till att så många personer kommer till Mallorca för att hitta lägenheter till salu i Camp de Mar.

RSS