• Suche
savills

Lägenheter till salu i Pollensa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter lägenheter till salu i Pollença står ofta högt på listan hos personer som förälskar sig i den ljuvliga ön Mallorca. Den vackra, antika staden Pollença är en riktig pärla på norra Mallorca, och ett populärt alternativ bland många fastighetsköpare som finkammar marknaden efter lägenheter till salu i staden Pollença.

Oavsett om dina drömmars lägenhet i Pollença är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet eller en lyxig vindsvåning med utsökt över havet skulle vi på balearic-properties.com vara glada över att hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Pollença.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

84 Lägenhet till salu in Pollença

Sortera efter pris

Populära sökningar

Pollença har alltid varit ett populärt alternativ för att köpa fastigheter bland britter och människor från andra länder. Det är en riktigt vacker stad. Med den magnifika bakgrunden från Tramuntanabergen, de berömda Calvaritrapporna och många otroliga restauranger har Pollença en riktigt chic utstrålning.

Pollenças hjärta och själ är det centrala torget, Plaça Major, där du kan sitta utomhus på ett av de många kaféerna och se världen passera i maklig takt. Du får aldrig slut på saker att göra i Pollença. En populär matmarknad anordnas varje söndag på Plaça Major och dess angränsande gator, och marknaden lockar besökare från hela ön.

Pollenças årliga vinmässa, som anordnas i det vackra klostret Santo Domingo, visar upp mallorcanska viner. Mässan lockar köpare och besökare från hela Europa och resten av världen.

Om du gillar golf är Pollença rätt plats för dig. bara ett par kilometer från stadskärnan ligger Alcanada Golf Club, med 18 hål. Golfbanan anses ofta vara Europas bästa. Det är en utmanande par72-bana, men det fantastiska läget vid havet gör det värt utmaningen.

Den mindre utmanande, men lika vackra, golfbanan Golf Pollença med nio hål ligger bara 2 km från stadskärnan. Det finns flera utmärkta museum att besöka i Pollença, men en av de mest anmärkningsvärda upplevelserna är festivalen Mare de Déu dels Àngels, som anordnas varje augusti. Här samlas Pollenças befolkning för att fira segern över den turkiska piraten Dragut år 1550, och den entusiastiska massan ser på när slag spelas upp på gatorna.

Som man kan tänka sig har Pollença ett stort utbud fina restauranger och hotell. En av de bästa restaurangerna är Il Giardino. Det här är italiensk manna från himlen, mitt i hjärtat av Plaça Major! Om du vill ha något mer traditionellt spanskt kan du istället välja Clivia (971 533 635). När det gäller boende är hotellet Posada de Lluc ett litet men fantastiskt renoverat stenhus mitt i staden. Här finns alla bekvämligheter man kan förvänta sig, inklusive en utomhuspool.

Det finns inget smidigare läge än det som Hotel Juma (pollensahotels.com) erbjuder. Det har en fin utsikt över Plaça Major, och var en gång en gammal stenhandlares hus. Pollença ligger precis vid den stora vägen MA-2200 från Palma, och kan enkelt nås via motorvägen från Palmas internationella flygplats (palma-airport.info). Bussar går regelbundet från Palma, Soller, Inca, Lluc, Cala Sant Vincenç och Alcudia, och det finns även många taxibilar i staden.

Med allt som staden kan erbjuda är det inte konstigt att så många dras till Mallorca för att hitta lägenheter till salu i Pollença!

RSS