• Suche
savills

Takvåningar till salu i Puerto Pollensa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Puerto Pollença (även känt som Port de Pollença) står ofta högt på listan bland personer som letar efter lägenheter till salu på Mallorca. Puerto Pollença är en pittoresk bostadsort vid kusten på norra Mallorca. Staden lockar många husletare som söker en lägenhet till salu i Puerto Pollença.

Oavsett om dina drömmars lägenhet i Puerto Pollença är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet eller en lyxig vindsvåning med utsökt över Pollençaviken skulle vi på balearic-properties.com vara glada över att hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Puerto Pollença på Mallorca.

 

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

3 Lägenhet till salu in Puerto Pollença

Sortera efter pris

Populära sökningar

Puerto Pollença, med dess långa smala stränder, kristallklara vatten och de läckra Tramuntanabergen i bakgrunden har alltid varit en populär plats att bo på. Pollença har en egen golfbana, Pollença Golf Club, med ett spektakulärt läge. Denna bana med 9 hål passar alla spelare och erbjuder en otrolig utsikt över viken. Golfbanan Alcanada Golf Club med 18 hål ligger bara en kort bilresa från Puerto Pollença, och anses vara en av Europas bästa golfbanor. Banan ligger vid kusten och har en magnifik utsikt.

Puerto Pollença erbjuder ett dussintal bra hotell. Om du söker något annorlunda kan du prova Hotel Llenaire. Det ligger några kilometer utanför stadskärnan, och är en familjeägd bondgård på en kulle med utsikt över Pollençaviken. Alla hotellrum är inredda i en 1700-talsstil, och utomhus finns en underbar evighetspool och bastu. Hotel Illa d’Or härstammar från det glamourösa 1920-talet och ligger precis vid vattnet. Det har en privat strand och båtflotta. Inredningen är ganska modern, och här finns pooler, bastu, och gym.

Att gå ut och äta i Puerto Pollença är ett sant nöje. Utbudet hälsosamma restauranger och kaféer är stort. De sedvanliga, turistvänliga etablissemangen existerar absolut, men här finns även ett stort utbud kvalitetsrestauranger som serverar lokala råvaror och mat från havet. Stay Restaurant är en modern, väletablerad restaurang på piren Moll Nou. Bra mat (framför allt från havet) och en utmärkt vinkällare. En bra, familjeägd restaurang i Puerto Pollença är Celler La Parra. Det var en gång en gammal vinkällare. Menyn fokuserar på det mallorcanska köket, och den färska maten är ett sant nöje.

Puerto Pollença har ett smidigt läge och går lätt att nå från Palmas internationella flygplats via motorväg och andra stora vägar. Det går även många bussar från Palma, Alcudia, Soller och Formentor.

Det finns många anledningar att spana in det stora utbud lägenheter till salu i Puerto Pollença.

RSS