• Suche
savills

Lägenheter till salu i Son Vida

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Son Vidaär en perfekt plats för att söka exklusiva lägenheter till salu på Mallorca, tack vare områdets skönhet och närheten till huvudstaden Palma. Det här ljuvliga bostadsområdet är förstås ett populärt alternativ bland husletare som är på jakt efter lägenheter till salu i Son Vida.

Oavsett om dina drömmars lägenhet i Son Vida är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet, eller en lyxig vindsvåning med spektakulär utsikt över Palmaviken skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att få hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i området Son Vida i Palma de Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

0 Lägenhet till salu in Son Vida

Sortera efter pris

Populära sökningar

Son Vida är en liten del av paradiset, högt upp på en kulle ovanför Mallorcas huvudstad Palma. Det är ett exklusivt, fridfullt bostadsområde och en utmärkt plats för att söka ett drömboende på Mallorca. Precis som dess status bör medföra har Son Vida två lyxiga, femstjärniga hotell, exceptionella fastigheter, lokal service av hög kvalitet, och superb golf – vilket är viktigt för såväl invånare som besökare.

Ett exempel är Castillo Hotel Son Vida. Det var ursprungligen ett medeltida slott från 1200-talet, och är nu en lyxig byggnad att vistas i. Tunt byggnaden finns fyra golfbanor, tennisbanor, fyra pooler, ett fitnesscenter, och ett spa.

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel är en viktig träffpunkt för golfare från hela världen. Hotellet har nyligen renoverats, och är en perfekt plats för en perfekt golfupplevelse. Resorten ligger vid golfbanan Son Vida med 18 hål, och gäster kan spela på alla golfbanor som utgör resorten: Son Vida, Son Muntana och Son Quint. Utsikten över Palmaviken från varje golfbana är spektakulär. Sheraton har 93 moderna rum som alla erbjuder komfort av hög kvalitet, och du kan avnjuta det smakrika Medelhavsköket i restaurangen Es Carbo eller restaurangen La Bodega del Green.

En annan stor fördel med Son Vida är närheten till Palmas internationella flygplats, som ligger mindre än 10 minuters bilresa bort.

Det är inte konstigt att så många kommer till Mallorca för att leta efter lägenheter till salu i Son Vida.

RSS