• Suche
savills

Lägenheter till salu i Santanyi

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter lägenheter till salu i Santanyí står ofta högt på listan hos personer som letar hus på Mallorca. Den här ljuvliga, historiska staden på sydöstra Mallorca lockar fastighetsköpare från hela världen som alla söker lägenheter till salu i Santanyí.

Det finns ett imponerande utbud lägenheter till salu i Santanyí. Oavsett om dina drömmars lägenhet i Santanyí är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet eller en lyxig vindsvåning skulle vi på balearic-properties.se vara glada över att hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Santanyí på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

1 Lägenhet till salu in Santanyí

Sortera efter pris

Populära sökningar

Santanyí har alltid varit en magnet för personer som vill köpa en lägenhet på Mallorca. Staden ligger på sydöstra Mallorca och har attraktiva, smala gränder som kantas av gamla hus i sandsten, vilka ger Santanyí en alldeles unik charm.

Santanyí har två historiska kyrkor, som är väl värda ett besök. Sant Andreu Apostol på Plaza Mayor är Santanyís församlingskyrka, som byggdes på 1700-talet och som har ett gammalt, gotiskt kapell. Den lika imponerande Capella del Roser härstammar ända från 1200-talet. Ett annat berömt, historiskt landmärke i Santanyí är enorma Porta Murada, den stora porten in till den gamla stadskärnan.

Som man kan föreställa sig hos en traditionell mallorcansk stad har Santanyí ett stort utbud livliga kaféer, barer och restauranger att njuta av. Många av dessa uppvisar verk från lokala konstnärer. Es Cantonet var en gång ett gammalt radhus, men är nu en populär och traditionell restaurang i Santanyí, som specialiserar sig på det mallorcanska köket. En annan populär plats i Santanyí är Restaurant Anoa Santanyí. Det är en romantisk och avslappnad plats som är perfekt för att titta på resten av världen medan man njuter av mat i världsklass.

En ljuvlig boplats i hjärtat av staden är Hotel Santanyi, som är en renoverat gammalt butik i sten. Här finns en attraktiv takterrass med otrolig utsikt över staden. Ett par kilometer utanför Santanyís stadskärna ligger hotellet Agroturisme Na Martina. Hotellet är charmigt inrett med alla faciliteter, och är en tyst och fridfull hamn.

En av Santanyís främsta attraktioner är den återkommande lördagsmarknaden, där man kan avnjuta lokala råvaror från landsbygden som omger Santanyí.

Santanyí ligger granne med den pittoreska nationalparken Mondrago, som är Balearernas näst största skyddade naturområde. Parken rekommenderas främst för dess fascinerande naturliv, men här finns också två stränder: S'Amarador och Ses Fonts n'Alis. Båda dessa platser erbjuder ett utmärkt tillfälle för att svalka sig i det kristallklara vattnet.

Santanyí ligger i direkt anslutning till de stora vägarna till Palma och dess internationella flygplats. Det är ytterligare en anledning till att så många potentiella husköpare åker till Mallorca för att leta efter lägenheter till salu i Santanyí.

RSS