• Suche
savills

Lägenheter till salu i Alcudia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter lägenheter till salu i Alcúdia står ofta högt på listan hos personer som förälskar sig i den ljuvliga ön Mallorca. Den pittoreska, gamla staden Alcúdia är en riktig pärla på norra Mallorca, och ett populärt alternativ bland många potentiella fastighetsköpare som finkammar marknaden efter lägenheter till salu i Alcúdia.

Oavsett om dina drömmars lägenhet i Alcúdia är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet eller en lyxig vindsvåning med utsökt över havet skulle vi på balearic-properties.com vara glada över att hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Alcúdia.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

6 Lägenhet till salu in Alcúdia

Sortera efter pris

Populära sökningar

Staden Alcúdia på norra Mallorca anses av många besökare och invånare vara den bästa staden på hela Mallorca. Alcúdia är en ljuvlig historisk stad, som är perfekt för att njuta av ett familjeliv i solen. Den gamla staden Alcúdia omges av en medeltida vägg, och det finns även en gammal, romersk teater i utkanten av staden.

Till och med Alcúdias rådhus är en glädje att skåda. Byggnaden, som härstammar från 1600-talet, har en vacker balkong och ett klocktorn. Den gotiska kyrkan Sant Jaume är en stor sevärdhet i Alcúdia, framför allt tack vare dess målade paneler från 1500-talet som ger besökare en äkta känsla av platsens rika historik.

Stadens Museu Monografic (971 547 004) är också ett måste för den som gillar historia, och som är intresserad av det rika kulturarvet på norra Mallorca i allmänhet och Alcúdia i synnerhet. Alcúdia handlar inte bara om historia. Det coola och moderna kulturcentret Auditori d’Alcudia har ett konstcentrum, en teater och ett bibliotek. Centret är mycket populärt bland de som valt att slå sig ner här i Alcúdia.

Det finns mycket att se och göra i Alcúdia. Intressant nog står Alcúdia värd för en av de största utomhusmarknaderna på Mallorca. Två gånger i veckan samlas hundratals invånare och besökare i den antika stadskärnan för att leta fynd och slappna av på en av de många barerna, kaféerna och restaurangerna.

Restaurangen S'Arc är en ljuvlig plats att äta middag i Alcúdia. I det renoverade gamla stenhuset serveras fräscha, lokala råvaror eftersäsong, och här finns även en ljuvlig terrass. I byggnaden finns även hotellet Can Simo. Du kan även prova restaurangen Sa Placa (971 546 278) och dess traditionella, mallorcanska kök – saltad torsk är husets specialitet.

Om du gillar golf kommer du inte bli besviken i Alcúdia. Närliggande Golf Alcanada är en ljuvlig bana med 18 hål och utsikt över havet. Det här är ett mycket populärt alternativ. Klubbhuset ligger i ett gammalt renoverat slott, och erbjuder en slående terrass och en fin restaurang.

Alcúdia ligger en kort bilresa från Palmas internationella flygplats, och resan tar bara cirka 50 minuter. Följ bara motorvägen för att komma nästan hela vägen till Alcúdia.

Ytterligare en anledning att leta efter din drömlägenhet till salu i Alcúdia!

RSS