• Suche
savills

Lägenheter till salu i Fornalutx

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Kommer det till lägenheter till salu i Fornalutx, så är denna vackra lilla by oftast högst på listan hos folk som letar efter lägenheter till salu på Mallorca, och Fornalutx är precis rätt.

Oberoende utav vad du söker, vare sig det är för lägenhet i Fornalutx du söker, vare sig det är en mysig etta, en takvåning i lyx, eller en modern duplexlägenhet, så hjälper vi på balearic-properties.se dig att hitta just din perfekta lägenheter till salu i Fornalutx, på Mallorca.

 

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

0 Lägenhet till salu in Fornalutx

Sortera efter pris

Populära sökningar

Fornalutx är stolt över att ha titeln som den mest attraktiva byn på hela Mallorca. Så fort du kommer in i Fornalutx så kommer du bli överaskad över dess skönhet. De vackra gatorna utav kullersten är en del utav det som gör Fornalutx så populärt hos britterna som år efter år flockas för att hitta köpa egendom, speciellt tack vare dess vandringsleder längst Tramuntana Mountains.

I Fornalutx verkar allt vara I miniatyrformat. Det lilla torget Placa d’Espana med sina slappa kaféer, ett lokalt bageri, ett säkerhetstorn från 1600-talet som nu används som ayuntamiento (stadshus), ett tvätthus i sten…det är verkligen en fantastiskt vacker plats. Även om Fornalutx är litet så är inte utbudet utav barer, resaturanger, affärer eller butiker litet.

Fornalutx Petit Hotel är en underbar plats att bo på. Från början var det ett kloster, men efter tiden så har den konverterats till ett härligt hotell med en liten butik med pool; med sina privata terasser erbjuder det även utsikt över bergskedjan Tramuntana. Restaurangen Es Turo (971 630 808) är en trevlig plats för att äta, och i synnerhet om ni väljer att äta al fresco på uteplatsen.

I september kommer verkligen Fornalutx till liv med deras festival för deras egna helgon. Något som är känt som “Nativity of the Mother of God”, mycket sång, dans och festligheter. Denna festival är känd över hela Mallorca.

Fornalutx har under åren blivit mycket lättare att ta sig till då tunneln Palma-Soller byggts. Det betyder att Palma och deras internationella flygplats nu endast är 40 km bort.

Även det en anledning att många dras hit för att leta efter lägenheter till salu i Fornalutx.

RSS