• Suche
savills

Lägenheter till salu i Santa Ponsa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Ett utav de populäraste valen när det kommer till att hitta lägenheter till salu på Mallorca är det underbara Santa Ponsa.

Santa Ponsa är en mycket populär plats finns även många lägenheter till salu som bara väntar på en ägare. Vare sig det är en vacker lägenhet mot stranden eller en mysig etta på en kulle med utsikt över bukten, eller varför inte en eftertraktad takvåning med havsvyer. På Balearic-properties.com/en blir vi överlyckliga om vi kan hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Santa Ponsa.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

19 Lägenhet till salu in Santa Ponsa

Sortera efter pris

Populära sökningar

Santa Ponsa (även ibland känt som Santa Ponca) är ett område fullt utav liv som är placerat i en undangömd vik i Calvia, sydvästra delen av Mallorca. I många år har Santa Posa varit ett populärt mål hos britter och andra nationaliteter för att hitta och köpa en lägenhet på Mallorca. Som du nog kan tro, är sport där vatten är inblandat mycket populärt I Santa Ponsa. Jetski, trampbåtar, dykutrustning, solstolar och parasoll kan hyras i Santa Ponsa, den långa promenaden sträcker sig längst hela bukten och erbjuder en uppsättning utav attraktiva barer, kaféer, butiker och restauranger.

Det finns ett flertal platser att äta på I Santa Ponsa, så som Diablito Food & Music, en populära kedja som specialiserar sig på pizza och pasta. Restaurangen Grill Manolo’s (971 693 375) som fokuserar på mat från medelhavet och får alltid bra recensioner från gäster.

Att gifa sig med havet, många företag I Santa Ponsa tillgodoser er som seglar. Ett exempel på ett av dem är World of wine som ser till att leverera fina viner till privata vinkällare och superyachter. Men även Santa Ponsa uppskattar förnämliga golfbanor, där den kända Santa Ponsa Golf Club (golf-santaponsa.com) finns, som många anser är den mest populära på hela Mallorca med sina 18 hål.

Port Adriano i Santa Ponsa är en annan anledning att hitta lägenheter där. Port Adriano är en lyxig hamn och designad utav Philippe Starck. En utmärkt plats för att mingla med internationella kändisar! Varje september har Santa Ponsa en fiesta med en låtsasstrid mellan moors och kristna på stranden. Festligheterna pågår I upp till två veckor, och avslutas med en konsert och storslagna fyrverkerier.

18 km från huvudstaden Palma ligger den vackra kustorten Santa Ponsa man enkelt tar sig till med bil, taxi eller även bussen från Palma International Airport.

Många lockas till Santa Ponsa för att ta en titt på de mång.

 

RSS