• Suche
savills

Hus till salu i Son Vida

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

En perfekt plats för att hitta exklusiva hus till salu är Son vida, i Mallorca. Tack vare det vackra området och avståndet till huvudstaden Palma. Denna härliga plats är ett naturligt av bostadsområde för de som är intresserade utav ett bostadsköp inom marknaden utav hus som är till försäljning i Son Vida.

Vilken typ utav hem i Son Vida som lockar dig, vare sig det är en vacker lägenhet, en lyxig villa eller en närliggande landsbyggd finca, kan vi på balearic-properties.se hjälpa dig leta efter ditt drömhem som är till försäljning i Son Vida.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

11 Hus till salu in Son Vida

Sortera efter pris

Populära sökningar

För många är Son Vida en liten bit utav paradiset på en kulle ovanför Palma, huvudstaden. Bara några minuter från Palmas centrum, i Son Vida, finns den vackra ”trädgårdsstaden”, där hälfen är klassat som ett skyddat område. Son Vida är ett stigande bostadsområde och ett fantastiskt område att leta efter sitt drömboende på Mallorca.

År 1957 grundades Son vida och har under senare århundranden blivit en utav de mest kända platserna på Mallorca för att leva ett liv med kvalité. För att passa den höga statusen som omringar Son Vida, finns här även två 5-stjärniga hotell i lyx, fantastiska kvalitéer, lokal service, och, som är viktigt för många boende samt besökande, fantastisk golf.

Hotellet Castillo Hotel Son Vida är ett exempel. Från början ett medeltida slott, byggt på 1200-talet, denna plats är rena lyxen att bo på. Inget mindre än fyra golfbanor, faciliteter inkluderar även tennisbanor, fyra pooler, ett träningscenter och även ett spa.

Golfhotellet Sheraton Mallorca Arabella fungerar som en knytpunkt för golfare och socitetslejon från hela världen. Nyligen renoverat. En fantastisk plats för den där inkluderade golfuppevelsen. Granne med tillhållet är Son Vidas golfbana med sina 18 hål, men även gäster kan spela på vilken utav banorna som finns runt tillhållet: Son Vida, Son muntana och Son Quint. (Det är nästan en självklarhet att utsikten över Palma Bay är helt spektakulär från varje golfbana.)

Med 93 moderna gästrum erbjuder hotellet The Sheraton första klassig komfort, ni kan även njuta medelhavets smaker I antingen restaurangen Es Carbo eller restaurangen La Bodega del Green. Ytterligare en fördel med att bo I lyx I Son Vida är avståndet till Palma International Airport som ligger endast tio minuter bort med bil.

Inte konstigt att så många väljer att komma till Mallorca med intentioner att hitta hus till salu i Son Vida!

RSS