• Suche
savills

Hus till salu i Portixol

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Portixol vid östra utkanterna av Palma de Mallorca är ett ambitiöst område att leta efter hus till salu i. Faktiskt, när det kommer till hus till salu i Portixol, är denna förtjusande gamla fiskehamn ofta på toppen av många husletares lista på grund av nymoderniseringen av Portixol vilket gör det ill ett trendigt område att bo på.

Ditt idealiska hem i Portixol kan vara en mysig lägenhet, en lyxig villa eller en lantlig finca, vi på balearic-properties.se blir väldigt glada om vi kan hjälpa dig hitta ditt perfekta hus till salu i Portixol vid Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

2 Hus till salu in Portixol

Sortera efter pris

Populära sökningar

Portixol var för bara några få årtionden en förfallande fiskehamn. Det har nu transformerats till ett av de mest eftersökta områdena att äga en bostad i på Mallorca. Beläget bara en liten bit utmed kusten från La Seu, Palmas vackra gotiska katedral, ligger Portixol vars pittoreska små radhus nu har blivit totalrenoverade och du kommer numera finna en underbar liten marina och en liten strandresort där.

Den gamla fiskestaden Portixol har blivit en väldigt chic plats fullt av familjevänliga restauranger, caféer och barer med utsikt över hamnen som attraherar folk från hela världen. Den chica men förtjusande mysiga Rocamar Restaurant (971 274 644) specialiserar sig i färsk fisk, skaldjur och risrätter. Fina vyer över Portixols hamn och en utmärkt plats att se solen gå ner på medan du njuter av en cocktail.

Många besökare och boende i Portixol rör sig mot den lyxiga klubben Nassau Beach Club för att åtnjuta lyxmat och spektakulära vyer över bukten. Om du kommer till Portixol finns det egentligen bara ett ställe att sova på. Hotellet Portixol är berättigat sin berömmelse. En cool urban plats som ser över Palmabukten, det erbjuder några underbara konstnärliga drag.

Ett jättebra ställe att se Portixol när det är som bäst är under festivalen Nit de Foc varje år i Juni. Stranden runt Portixol lyses upp av levande ljus medan resorten festar. Portixol har frekvent bussar som går mot Palma till väst. Eller varför inte gå till Palma utmed den underbara promenaden som går utmed Palmabukten? Om du känner dig särskilt aktiv har Portixol ett flertal affärer som hyr ut cyklar och roller blades.

Utöver det ligger Palmas internationella flygplats bara några få minuter från Portixol med bil! Inte konstigt att så många kommer till denna underbara plats för att leta efter hus till salu i Portixol.

RSS