• Suche
savills

Hus till salu i Santa Ponsa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Santa Ponsa är en mycket åtråvärd plats bland de som söker hus till salu på Mallorca. Den här livliga kuststaden ligger på sydvästra Mallorca och lockar husletare från hela världen i deras jakt på hus till salu i Santa Ponsa.

Ljuvliga Santa Ponsa är ett av de mest populära alternativen bland de som söker fastigheter till salu på sydvästra Mallorca. Oavsett om du söker en läcker strandlägenhet, en utsökt lyxvilla, eller en renoverad och lantlig finca skulle vi på balearic-properties.com/en vara mycket glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus till salu i Santa Ponsa.

Santa Ponsa

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

37 Hus till salu in Santa Ponsa

Sortera efter pris

Populära sökningar

Santa Ponsa ligger i en ljuvlig, skyddad grotta i kommunen Calvia på sydvästra Mallorca. Under många år har Santa Ponsa (eller Santa Ponca, som det ibland kallas) varit en klar favorit bland britter och andra européer som vill köpa ett hus på Mallorca. Santa Ponsa är en livlig plats, särskilt under sommaren, och därför väljer många att bo här. Det finns alltid något som händer, oavsett tid på året.

När det gäller husletande i Santa Ponsa är området extra attraktivt för de som vill köpa mallorcanska hem tack vare bristen på lyxiga flervåningsprojekt. Här hittar du istället många vackra strandlägenheter med utsikt över det kristallklara vattnet i Santa Ponsa-viken, och ett magnifikt utbud lyxvillor på kullarna med utsikt över Santa Ponsa och dess omgivningar.

Som du förstår är vattensporter mycket populära i Santa Ponsa. Man kan enkelt hyra jetski, trampbåtar, dykutrustning, solbäddar och parasoller, och den långa promenaden som sträcker sig längs hela viken har ett stort utbud barer, kaféer, butiker och restauranger.

En annan anledning att leta efter fastigheter till salu i Santa Ponsa är närheten till den lyxiga marinan i Port Adriano, som designats av Philippe Starck. Perfekt för den som vill lära känna internationella kändisar! Den goda nyheten är att det finns riktiga fynd för den som vill hitta en fastighet i Santa Ponsa, oavsett om du söker ett permanent hem i Santa Ponsa eller bara vill ha ett investeringstillfälle.

Santa Ponsa ligger bara 18 kilometer från huvudstaden Palma, och kan enkelt nås via den stora vägen från flygplatsen. Det är inte konstigt att så många flockas hit för att söka hus till salu i Santa Ponsa.

RSS