• Suche
savills

Hus till salu i Palma de Mallorca

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Husköpare som letar efter hus till salu i Palma de Mallorca förvånas ofta av den underbara elegansen hos själva Palma. Palma de Mallorca är verkligen en av världens vackraste städer. Det är en av anledningarna till att så många vill äga ett hus här, särskilt i den gamla stadskärnan i Palma de Mallorca.

Oavsett om du vill ha en liten pärla till lägenhet i Palmas glamourösa Paseo Maritimo, en svalt och modernt vindsvåning med otrolig utsikt över Palmas stadskärna, eller ett renoverat mallorcanskt renässanshus i den Palmas gamla stadskärna skulle vi på balearic-properties.se vara mycket glada över att få hjälpa dig i jakten på ditt drömhus till salu i Palma de Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

39 Hus till salu in Palma de Mallorca

Sortera efter pris

Populära sökningar

Palma Mallorca: besökare som kommer hit för första gången förvånas ofta över stadens antika charm, som finns i överflöd. Det är inte konstigt att många reser till Palma för att hitta ett hus till salu.

En stor fördel är att man kan ”göra” Palma under en dag till fots. Palma de Mallorca är en fantastisk plats för planlösa promenader längs de smala gatorna och gränderna i den gamla stadskärnan, och för att stanna till och se på folket medan man njuter av en iskall öl. Palmas främsta attraktion är La Seu, Palmas magnifika gotiska katedral som kan ses ända från Palmaviken. Katedralen dominerar stadssilhuetten, vilket har gjort Palma de Mallorca berömt för att ha en av de mest slående stadssilhuetterna i världen.

Förr i tiden var den gamla stadskärnan i Palma de Mallorca något eftersatt. Senare insåg stadens byggherrar att platsens skönhet gjorde den till en utmärkt levnadsplats. Bara några få år senare har den gamla stadskärnan i Palma de Mallorca blivit en av de mest eftertraktade adresserna i det kontinentala Europa bland personer som letar efter ett hus till salu.

Det är inte konstigt: Palmas arkitektur är häpnadsväckande. Medeltida stenpalats står i kontrast med moderna byggnader som Gran Hotel. Det är lätt att upptäcka spår av Gaudis lustiga arkitektur. Några av de renoverade vindsvåningarna bidrar till att göra Palma de Mallorca till en av världens coolaste städer att äga ett hus i.

En annan stor attraktion är närheten till Palmas internationella flygplats, som smidigt nog bara ligger några minuter bort via det effektiva motorvägssystemet. Det är ytterligare en anledning till att så många söker hus till salu i Palma de Mallorca!

RSS