• Suche
savills

Lägenheter till salu i Calvia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Calvià är en perfekt plats för att hitta en lägenhet till salu på Mallorca, tack vare områdets skönhet och närheten till huvudstaden Palma. Den här ljuvliga staden är sedan länge ett populärt alternativ bland husletare som genomsöker marknaden efter lägenheter till salu i Calviá.

Oavsett om din drömlägenhet i Calviá är en vacker studiolägenhet, en mysig duplexlägenhet, eller en lyxig vindsvåning skulle vi på balearic-properties.com/en bli glada över att hjälpa dig hitta din drömlägenhet till salu i Calviá på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

74 Lägenhet till salu in Calvià

Sortera efter pris

Populära sökningar

Calviá är framför allt känt för två saker. Till att börja med är kommunen Calviá ett av de mest eftertraktade lägena för fastighetsägare på hela Mallorca. För det andra är regionens administrativa center själva staden Calviá, som bara ligger några kilometer in från kusten. Calviás hjärta är kyrkan Sant Joan Baptista som ursprungligen härstammar från 1200-talet. Den nuvarande byggnaden renoverades under 1800-talet.

I staden Calviá finns även Club Natacion Calvia, där du kan delta i ett flertal vattensporter och simning. Det ligger en underbar, traditionell restaurang i Calviá, Meson Ca’n Torrat (cantorratcalvia.com). Restaurangen serverar traditionell mallorcansk mat och har en utomhusterrass med spektakulär utsikt över dalen.

En annan bra plats i Calviá är Bar Rosita's (662 204 859), som ligger mitt i staden. Här erbjuds god, hemlagad mat och liveunderhållning. Golffantaster är i sitt rätta element i kommunen Calviá, då det finns flera otroliga golfbanor här. En av dem är Real Golf de Bendinat, som är en av de bästa. Den här par70-banan med 18 hål ligger i en vacker dal med utsikt över havet.

En annan bra plats att spela golf på är par72-banan Golf Santa Ponsa med 18 hål, som har utsikt över det pittoreska berget Puig Galatzo. Här finns ett attraktivt, fyrstjärnigt hotell mitt i banan. Kommunen Calviá erbjuder många fina hotell. Det kanske mest intressanta och ovanliga är Hotel Bon Sol i Illetas. Det här familjeägda hotellet har en terrass som sträcker sig ner över klipporna till en ljuvlig, privat strand. Hotellets inredning är otrolig och full av exotiska antikviteter.

Calviá är välsignat med ett strålande klimat. Den genomsnittliga temperaturen är 30ºC på sommaren och 14ºC på intern, vilket lockar besökare från hela världen. Calviá ligger bara 20 minuter från Palma och dess internationella flygplats via motorväg och andra stora vägar. Det är lätt att förstå varför Calviá är en så populär plats bland de som söker en lägenhet till salu på Mallorca.

RSS