• Suche
savills

En vaelkaend svensk byggnads utvecklare anlaegger ett nytt hotell- och laegenhetsprojekt i Palma de Mallorca

HomeObjekt Mallorca Palma de Mallorca›El Terreno › PAL11447
  • Palma de Mallorca Lägenhetshotell
  • 0 Rum
  • 1 Byggyta
  • Tomt 0 m2
  • Konst. yta 0 m2

En välkänd svensk byggnads utvecklare anlägger ett nytt hotell- och lägenhetsprojekt i Palma de Mallorca. Lägenheterna säljs fullt möblerade med exklusiv inredning och kommer att tillhöra lägenhetshotellet. Fastigheten ligger i distriktet El Terreno, i området nedanför Bellver skogen, endast 10 minuters promenad från Palma city.
Konceptet är enkelt - när du inte använder din lägenhet tar vi hand om den och hyr ut den till våra hotellgäster. Hotellets intäkter för uthyrning av lägenheten, delas lika mellan operatören och lägenhetsägaren.
Vi är glada att kunna presentera ett helt nytt bostads- och hotellprojekt med 13 exklusiva lägenheter i området El Terreno, beläget nedanför Bellver slottet. Hela distriktet håller på att genomgå en förnyelse och förväntas bli det nya heta området i Palma.
Huvudidén är enkel, när du inte bor i lägenheten hyr vi ut den åt dig som en hotellägenhet. Inkomsten kan användas för att betala av ditt lån, avskrivningar eller månadsavgiften för din lägenhet. Tack vare att vi drar fördel av hotellmarknaden i Palma, så kommer din lägenheten i princip att finansiera sig själv.
Vår vision är att vi ska agera som ett hotell med alla tjänster som det innebär, såsom städning, rumsservice, concierge, garage och mycket mer. Kort sagt, alla fördelar som man kan tillgodoräkna sig när man bor på ett bra hotell. Men samtidigt kommer du att kunna dra nytta av privilegiet med att ha en lägenhet med ett eget fullt utrustat kök, LED-tv, Wi-Fi, extra sovrum och utrymme för att lagra dina personliga föremål mm.
I detta projekt erbjuder vi ett modernt bönde i form av en bostad där varje lägenhet är fullt möblerad
från början, med allt från sängar och soffor till handdukar och krukor - allt för att du ska kunna njuta fullt ut från dag ett när du har fått nyckeln till din nya lägenhet.
LAGENHET 8: Perfekt planerad lägenhet med 1 sovrum och öppet kök med frukost bar. Vardagsrum med utsikt över trädgården. Tillgång till balkongen från både vardagsrummet och sovrummet. Helkaklat badrum med dusch. Vardagsrum med bäddsoffa. Total boyta på 55.5 m2, varav 7,5 m2 terrass. Månadsavgift på 260 Euro (underhåll).
Detta spännande bostadsprojekt planeras att vara färdigt för tillträde i januari 2018.

Jag önskar mer information och boka tid för visning.

Du kan också ringa +34 971 532 221.

Jag skulle vilja veta:


Jag godkänner villkoren och reglerna
för dataskydd


Liknande objekt i Palma de Mallorca

destacado

Fint Villa till salu i Palma de Mallorca, Mallorca

Pris 775.000

Mer

destacado

Palma de Mallorca - Lägenhet till salu på Mallorca, Spanien

Pris 1.795.000

Mer

destacado

Palma de Mallorca fastigheter Lägenhet till salu

Pris 630.000

Mer

destacado

Fint Lägenhet till salu i Palma de Mallorca, Mallorca

Pris 800.000

Mer