• Suche
savills

Hus till salu i Calvia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Calvia är en perfekt plats att leta efter hus till salu i Mallorca på på grund av områdets skönhet och närhet till huvudstaden Palma. Denna underbara villastad är populärt bland husletare som söker hus till salu i Calvia.

Oavsett vilken typ av hem i Calva som tilltalar dig, en mysig lägenhet, en lyxig villa, ett omgjort hus i staden eller en närliggande lantlig finca, så är vi på balearic-properties.se glada om vi kan hjälpa dig i ditt sökande efter ditt drömhus till salu i Calvia.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

179 Hus till salu in Calvià

Sortera efter pris

Populära sökningar

Calvia är känt för två saker. Det första är att kommunen Calvia är en av det mest eftersökta platserna på Mallorca att äga en fastighet i. Det andra är huvudorten i regionen, den underbara lilla staden Calvia, själv sin ligger några få kilometer in mot land från kusten. Calva grundades år 1249. Det är en härlig sömnig stad omgiven av tallklädda kullar och hyser ett modern stadshus och en idrottsarena.

Hjärtat i Calvia är Sant Joan Baptistas kyrka som grundades någon gång under 1200-talet men huvuddelen byggdes nåon gång under 1800-talet. I staden Calvia kan du finna Club Natacion Calvia där du kan medverka i olika vattensporter.

Det är också en undebar traditionell restaurang i Calvia, Meson Ca’n Torrat, som serverar läcker Mallorcansk mat och med spektakulära vyer över dalen från dess utomhusterass. Om man tittar ner mot kusten från staden Calvia är det svårt att tänka sig att bara några få kilometer bort ligger några av Mallorcas mest populära kustresorter - Illetas, Portals Nous, Palma Nova, Magaluf and Santa Ponsa för att nämna ett par av dem.

Golfälskare är i sitt rätta element i Calva. Det finns ett flertal imponerande golfbanor; Real Golf de Bendinat är bland de bästa av dem. Denna 18hålsbanan med par-70 ligger inbäddad i en vacker skogsdal med utsikt över havet. Calvia är lyckligt lottat med ett superbra klimat. Medeltemperaturen ligger på runt 30ºC på sommaren och 14ºC under vintern vilket drar till sig folk från alla världens hörn. Eftersom det ligger bara 20 minuter från Palmas internationella flygplats är det lätt att se varför Calvia är ett så pass populärt ställe att leta efter hus till salu i Mallorca på.

RSS