• Suche
savills

Hus till salu i Puerto Andratx

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Puerto Andratx står ofta högt på listan bland många personer som letar efter hus på Mallorca. Kändistäta Puerto Andratx ligger på sydvästra Mallorca och lockar husletare från hela världen, som alla söker hus till salu i Puerto Andratx (även känt som Port d’Andratx).

Det finns ett imponerande utbud kvalitetshus till salu i Puerto Andratx. Oavsett om dina drömmars hem i Puerto Andratx är en trendig lägenhet med utsikt över hamnen, ett attraktivt radhus, en lyxig villa på en kulle, en vindsvåning, eller till och med en lantlig finca, skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Puerto Andratx på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

17 Hus till salu in Puerto Andratx

Sortera efter pris

Populära sökningar

Puerto Andratx är något alldeles speciellt. Den här vackra hamnstaden på västra Mallorca har utsikt över hamnen och omges av träkantade kullar, och är en av de mest pittoreska städerna på hela Mallorca. Port d’Andratx är därför ett mycket eftertraktat alternativ bland personer som vill köpa ett drömhus till salu nära havet på Mallorca. Den stora, hästskoformade hamnen i Puerto Andratx har beskrivits som en av de vackraste hamnarna i hela Medelhavet. Solnedgångarna här är berömda och lockar både besökare och bofasta. Det finns ingen bättre plats för att se aftonrodnaden på himlen medan du njuter av en iskall gin och tonic!

jälva staden är mycket trendig, och du kommer få se många spektakulära hus på de böljande kullarna med utsikt över viken. Båtälskare är en naturlig del av miljön här, eftersom Puerto Andratx Yacht Club har ett mycket gott rykte i nautiska kretsar. Det finns även många stilfulla restauranger i Puerto Andratx, varav många specialiserar sig på havets läckerheter, och stadens barer är välkomnande och har en avslappnad atmosfär.

Det kanske verkar överraskande, men Puerto Andratx har fortfarande en fungerande fiskehamn som bidrar till stadens ålderdomliga charm.

Motorvägen går direkt mellan Palmas flygplats till utkanterna av Puerto Andratx, så bilresor eller taxiresor är enkla och smärtfria. Vi tror att det är gott om anledningar till att hitta dina drömmars hus till salu i Puerto Andratx, som bara står här och väntar på dig!

RSS