• Suche
savills

Hus till salu i Port Pollensa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Puerto Pollença står ofta högt på listan bland personer som förälskar sig i den ljuvliga ön Mallorca. Den pittoreska kuststaden Puerto Pollença är en äkta nordmallorcansk pärla, och ett populärt alternativ bland husletare som håller ögonen öppna för hus till salu i Puerto Pollença (ibland även känt som Port de Pollença).

Oavsett om ditt drömhem i Puerto Pollença är en vacker lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en modern vindsvåning, eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Puerto Pollença på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

0 Hus till salu in Puerto Pollença

Sortera efter pris

Populära sökningar

Puerto Pollença ligger på norra Mallorca, och är en av de mest eftertraktade platserna att äga ett hus på Mallorca. Som tur är finns det ett otroligt stort utbud hus till salu på den aktuella marknaden, vilket är en gyllene möjlighet att hitta ett riktigt kap i takt med att ekonomin börjar förbättras. Oavsett om dina drömmars semesterhem är en vacker strandlägenhet, en lyxig vindsvåning, en rymlig villa eller en attraktiv finca skulle vi på balearic-properties.com/en bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Puerto Pollença på Mallorca.

Puerto Pollença är en mycket eftertraktad plats att leva på. dess långa, smala stränder med kristallklart vatten är perfekt att simma i, och de häpnadsväckande bergen utgör en perfekt bakgrund. Det är inte svårt att förstå varför Puerto Pollença är en eftertraktad plats bland husletare på Mallorca.

Puerto Pollença är full av ljuvliga stenvillor som tvättats vita för att matcha det blå havet. En del av Puerto Pollenças strandvägar har anpassats för fotgängare och förvandlats till en attraktiv strandpromenad som är perfekt för promenader och cykelturer. Att vara på stranden är förstås en vanlig aktivitet i Puerto Pollença, men en utflykt till bergen får inte förbises – det är en ljuvlig upplevelse. Båtresor är också populära, och är ett utmärkt tillfälle att se Puerto Pollença och norra Mallorcas spektakulära kustlinje.

Puerto Pollença är lätt att nå från Palma och den internationella flygplatsen tack vare motorvägen och den stora vägen. Ytterligare en anledning att leta efter ditt drömhus till salu i Puerto Pollença!

RSS