• Suche
savills

Hus till salu i Pollensa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Pollença är alltid en trevlig upplevelse. Pollença är en söt liten stad som är ett mycket populärt alternativ bland de som reser till Mallorca. De faller ofta för Pollenças charm och återvänder ibland hit för att leta efter hus till salu.

Oavsett vilket slags hus i Pollença du är ute efter – en studiolägenhet, en lyxvilla, ett pittoreskt radhus eller till och med en lantlig finca – kan vi på balearic-properties.com/en hjälpa dig i din jakt på ditt drömhus till salu i Pollença.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

138 Hus till salu in Pollença

Sortera efter pris

Populära sökningar

Staden Pollença på norra Mallorca är en av Mallorcas sötaste städer, och har alltid varit en populär plats att leta på bland de som söker ett hus till salu. Med de magnifika Tramuntanabergen i bakgrunden och de berömda Calvaritrapporna med sin underbara utsikt över Pollença är det inte konstigt att så många personer försöker hitta sitt drömhem här.

Pollenças hjärta och själ finns i det ljuvliga, centrala torget Plaza Mayor. Här kan du titta på världen medan du slappnar av på ett av de många kaféerna, där du kan ta en iskall öl eller en god café con leche. En av de många anledningar till att besökare och husletare dras till Pollença är det faktum att staden, även om den är lite sömnig ibland, erbjuder så många spännande saker!

En av veckans höjdpunkter i Pollença är onekligen den populära marknaden, som anordnas på Plaza Mayor och de angränsande gatorna varje söndag. Pollença erbjuder dessutom många utsökta restauranger och ljuvliga butiker, som bidrar till stadens attraktiva utstrålning. Den årliga vinmässan i Pollença anordnas i det slående och renoverade klostret Santo Domingo. Mässan fungerar som en utställning för mallorcanska vintillverkare, och attraherar köpare från hela världen.

Den mest anmärkningsvärda upplevelsen är dock Pollenças otroliga festival Mare de Déu dels Angels, som anordnas i augusti. Här samlas Pollenças befolkning för att fira den antika segern över den turkiske piraten Dragut. Förbered dig på att skåda livliga slag på gatorna, som uppmuntras av den entusiastiska publiken.

När du besöker den här söta staden på norra Mallorca kommer du genast förstå varför så många vill återvända hit i sin jakt på sitt drömhus till salu i Pollença.

RSS