• Suche
savills

Hus till salu i Cala D'Or

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Cala D'or står ofta högt på listan hos personer som vill köpa ett drömhus på Mallorca, och framför allt i den läckra resorten Cala D'or. Cala D'or är så en åtråvärd boplats att de som firar semestern här på Mallorcas gyllene, sydöstra kust ofta återvänder hit i jakt på hus till salu i Cala D'or.

Oavsett vilket slags hem i Cala D'or som tilltalar dig mest – en söt strandlägenhet, en lyxig villa, ett häftigt radhus eller en lantlig finca – skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus till salu i Cala D'or.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

2 Hus till salu in Cala d´Or

Sortera efter pris

Populära sökningar

Cala D'or, som är ett av östra Mallorcas ljuvligaste kustsamhällen, har en utsökt atmosfär som andas pueblo. Detta i kombination med den ljuvliga placeringen vid kusten gör Cala D'or till ett populärt alternativ – inte bara bland semesterfirare, utan även hos många som söker ett hus till salu i Cala D'or.

Cala D'or betyder ”den gyllene viken” på spanska, och beskrivningen är mycket passande eftersom kustlinjen är utsmyckad med attraktiva och skyddade stränder med grottor. De är, precis som Cala D'or, perfekta för att simma i det kristallklara vattnet. Cala D'or kan enkelt få smeknamnet ”Mallorcas soliga sida”. Den som gillar solen har definitivt en given plats här i Cala D'or.

Mallorcas östra sida, där Cala D'or ligger, har flest soltimmar på hela ön! Här finns inte bara solsken, utan också många vackra små stränder - Cala D'ors gyllene sandstränder och det turkosa havet är några av Mallorcas bästa miljöer.

Cala D'or var tidigare en lugn fiskeby, men är nu hem för sex resorter: Cala Ferrara, Cala Esmerelda, Cala Serena, Cala Gran och Cala Llonga. Alla dessa har söta små marinor. Cala D'or anses vara en av de bästa resorterna på den ljuvliga östra kusten på Mallorca. Cala D'ors främsta attraktion är utan tvekan de många små grottorna som omges av klippor och pittoresk skog.

Cala D'or nås via stora vägförbindelser till huvudstaden Palma och dess internationella flygplats. Ytterligare en anledning att komma till underbara Mallorca och hitta hus till salu i Cala Dor.

RSS