• Suche
savills

Hus till salu i Alcudia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Alcúdia står ofta högt upp på listan hos personer som förälskar sig i den ljuvliga ön Mallorca. Den pittoreska, antika staden Alcúdia är en riktig pärla på norra Mallorca, och ett populärt alternativ bland husledare som genomsöker marknaden i jakt på hus till salu i Alcúdia.

Oavsett om ditt drömhem i Alcúdia är en liten pärla till lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en modern vindsvåning eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Alcúdia på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

50 Hus till salu in Alcúdia

Sortera efter pris

Populära sökningar

Staden Alcúdia på norra Mallorca är många besökares och invånares favoritplats på hela Mallorca. Alcúdia är en ljuvlig historisk stad som är perfekt för familjer som vil njuta av livet i solen. Det är inte konstigt att det här är en populär plats bland de som letar efter hus till salu på Mallorca. Det är ett sant nöje att kunna utforska de antika gatorna och den gamla stadsmuren i Alcúdia till fots. Stadshuset är en särskild pärla: byggnaden från 1600-talet har en vacker balkong och ett riktigt häftigt klocktorn.

Ju mer du besöker Alcúdia, desto lättare blir det att förstå varför så många blivande husägare håller ögonen öppna efter hus till salu på denna ljuvliga plats. Det finns mycket att se och göra i Alcúdia. Ett intressant faktum är Alcúdia står värd för en av de största utomhusmarknaderna på hela Mallorca. Två gånger i veckan samlas hundratals invånare och besökare i den antika stadskärnan för att leta fynd och slappna av på en av de många barerna, kaféerna och restaurangerna.

Den gotiska kyrkan St. Jaume är en annan stor attraktion i Alcúdia, mycket tack vare dess målade paneler från 1500-talet, som ger dig en äkta inblick i den här platsens historia. Det finns dock mer än bara historia i Alcúdia. Det coola och moderna kulturcentret, Auditori d’Alcúdia, innehåller ett konstcenter, en teater och ett bibliotek. Detta är förstås mycket populärt bland de som valt att slå sig ner i Alcúdia.

Alcúdia ligger också nära Palmas internationella flygplats, och bilresan dit tar bara 50 minuter. Följ bara motorvägen så kommer du nästan hela vägen till Alcúdia. Ytterligare en anledning att hålla utkik efter ditt drömhus i Alcúdia!

RSS