• Suche
savills

Hus till salu i Port Alcudia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Som en plats för att påbörja letandet efter hus till salu på Mallorca står Puerto Alcúdia (eller Port d’Alcúdia, som det ibland kallas) alltid högt på husletarnas lista. Eftersom det är en populär semesterort kommer det många det många hit för att köpa ett hus i Puerto Alcúdia. Det finns ett stort utbud hus till salu i Puerto Alcúdia och dess omgivningar, och här finns något allas smak och budget.

Oavsett om dina drömmars hus i Puerto Alcúdia är en ljuvlig strandlägenhet, en lyxig vindsvåning, en rymlig villa eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus till salu i Port d’Alcudia på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

50 Hus till salu in Alcúdia

Sortera efter pris

Populära sökningar

Puerto Alcúdia är en av de största och livligaste resorterna på norra Mallorca. Fråga före detta husägare eller besökare på Mallorca om deras favoritplats på hela ön, och många kommer att svara “Puerto Alcúdia”. Det kan bero på att Puerto Alcúdia är en familjevänlig resort som är perfekt för den som vill njuta av livet i solen.

Hela Alcúdiaviken är vacker, och det är inte svårt att se varför många väljer Puerto Alcúdia och dess omgivningar för att leta efter hus till salu på norra Mallorca. Puerto Alcúdias främsta attraktion måste vara den vackra, långa sandstranden. Puerto Alcúdias strand, Playa Alcúdia, är 14 kilometer lång och lockar många potentiella husletare som söker efter sitt drömhem. Det lugna, klara vattnet i Puerto Alcúdia är perfekt för simning, dykning och snorkling. Som du säkert förstår är det många entusiaster och utövare av vattensporter som flockas till Puerto Alcúdia.

Även om vattensporter inte är din grej är Puerto Alcúdia en bra plats för att köpa ett hus. Många personer gillar att slappna av på en av de många spaanläggningarna, en av stadens populära strandbarer, eller ett kafé. Det finns även en attraktiv marina i Puerto Alcúdia, och många kryssningsfartyg lägger till i hamnen.

Puerto Alcúdia ligger bara ett stenkast från den läckra, antika stadskärnan i själva Alcúdia. Staden i sig är en perfekt plats att besöka, särskilt när marknader anordnas. Ha allt detta i åtanke, och lägg sedan till det faktum att Puerto Alcúdia bara ligger 50 minuters bilresa från Palmas internationella flygplats via motorvägen. Det är inte svårt att förstå varför så många kommer hit för att hitta sitt drömhus till salu i Puerto Alcúdia.

RSS