• Suche
savills

Hus till salu i Santanyi

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Santanyi står oftast högst på listan bland personer som letar efter hus på Mallorca. Den ljuvliga och historiska staden Santanyi på sydöstra Mallorca lockar husletare från hela världen i deras jakt på hus till salu i Santanyi.

Det finns ett imponerande utbud av kvalitetshus till salu i Santanyi och dess omgivningar. Oavsett om ditt drömhus i Santanyi är en vacker lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en vindsvåning eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se vara mycket glada över att hjälpa dig hitta till drömhus i Santanyi på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

19 Hus till salu in Santanyí

Sortera efter pris

Populära sökningar

Santanyi har alltid varit en magnet för personer som vill köpa ett perfekt hem på Mallorca. Den antika staden Santanyi är utan tvekan ett vackert exempel på den unika charm som medeltida Mallorca erbjuder. Santanyi ligger på sydöstra Mallorca, och dess smala gränder bland antika stenhus ger staden en alldeles unik och ljuvlig charm.

Santanyi har länge attraherat en internationell och konstnärlig publik som hoppas hitta ett hus till salu för att slå sig ned här. Staden har en mycket kreativ ådra för att vara en relativt liten mallorcansk stad – det finns till exempel massor av konstgallerier i Santanyi, som alla bidrar till stadens vackra estetik.

Precis som man kan vänta sig av en ljuvlig, traditionell mallorcansk stad har Santanyi ett stort utbud ljuvliga kaféer, barer och restauranger att njuta av, och många av dem uppvisar konstverk från lokala konstnärer. Det är inte bara fastigheterna i Santanyi som kan låta dig göra ett riktigt klipp – du kan även bli ny ägare av ett konstverk till ett mycket bra pris!

En av Santanyis främsta attraktioner är morgonmarknaden på lördagar, där du kan ta del av ljuvliga läckerheter från landsbygden runt Santanyi. Även fast Santanyi ligger inåt landet är det bara en kort väg till några av Mallorcas vackraste havsklippor, varav några nästan påminner om fjordar. Att simma, snorkla och promenera i naturen är några av de mer populära tidsfördriven som man kan avnjuta i Santanyi och dess omgivningar.

Santanyi ligger även granne med den pittoreska nationalparken Mondrago, som är det näst största skyddade naturområdet på Balearerna. Parken rekommenderas definitivt för dess fascinerande naturliv.

Santanyi är dessutom direkt anknutet med stora vägar till Palmas internationella flygplats. Ytterligare en anledning till att så många potentiella husköpare åker till Mallorca för att hitta hus till salu i Santanyi.

RSS