• Suche
savills

Nybyggnadsprojekt på Mallorca

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Inred ditt hem med havets färger

Mallorca växer ständigt med nya bostadsmöjligheter, och i takt med att nya byggnadsprojekt ökar och bebyggelsen breder ut sig, både i Palma och ut på landet, höjs standarden på bostäder. Allt fler börjar upptäcka fördelarna med att köpa en helt nybyggd bostad, och byggföretagen är snabba på att ta vara på möjligheterna genom att designa och bygga nya bostäder, enligt deras potentiella kunders önskemål.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

12 Hus till salu

Sortera efter pris

Populära sökningar

Äldre Mallorkinska hus är både vackra och charmiga, men om du tillhör dem som föredrar skandinavisk design och modern arkitektur, kanske ett nybyggt hem passar dig bättre. Lägenheter och hus byggs i detta nu, på fantastiska lägen intill havet, i omtyckta byar och, såklart, i Palma. Allt börjar med en eftertraktad tomt som köps upp av en byggherre och investeringsmöjligheterna är igång.

När det kommer till möjligheterna att köpa bostad i en nybyggd fastighet skiljer det sig lite från när man köper en bostad av en tidigare ägare, då du istället för att betala överlåtelseskatt, betalar moms på köpet. Det finns också fördelar med att köpa en bostad under ett tidigt skede i ett nybyggnadsprojekt, till exempel att köpa på planritning då byggnaden ännu inte är färdig. Detta innebär oftast att man kan dela upp betalningen i flera steg, med en betalningsplan. Priset kan dessutom variera beroende på när i processen du köper din bostad, det vill säga ju tidigare desto lägre i de flesta fall. Och det är viktigt att nämna att inga kostnader kan eller ska tillkomma efter att kontrakt har skrivits.

Att köpa på planritning innebär också att du, som blivande ägare, kan få möjligheten att tycka till kring slutresultatet på din nybyggda bostad, eftersom många byggföretag erbjuder olika alternativ när det kommer till material, inredning och utrustning.

Oavsett vilket, när du köper en nybyggnation i ett tidigt skede, får du god framförhållning att planera och organisera din flytt och gott om tid att drömma dig bort i design och inredning till ditt nya hem.

En annan uppskattad fördel att köpa nybyggda lägenheter och villor är det faktum att dessa kräver väldigt lite eller inget underhåll de första åren. Dessutom ingår det alltid en viss typ av nybyggnads-garanti, vilket gör att du är skyddad för dolda fel.

Oavsett om du letar efter en härlig takvåning i ett nybyggt bostadsområde, ett modernt townhouse eller varför inte ett Palma-palats som förvandlats till exklusiva lägenheter, finns det ständigt pågående byggnadsprojekt. Vi har dessutom många nybyggda bostäderbästa läge vid Medelhavet, med både pool och promenadavstånd till stranden, vilket gör dem till perfekta semesterbostäder.

När du köper ett nybyggt hus eller lägenhet genom oss kan du känna dig trygg, vi samarbetar enbart med väletablerade och professionella byggföretag.

RSS