• Suche
savills

Hus till salu i Campanet

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Campanet i norra Mallorca är en ambitiös plats att leta efter hus till salu. Faktiskt, när det kommer till hus till salu i Campanet är denna lilla trevliga Mallorcanska stad är ofta på toppen av många husletares listor på grund av att Campanet inte känns tursitigt.

Oavsett om ditt ideala val av hem i Campanet är en mysig lägenhet, ett modernt penthouse, ett omgjort hus i staden, en lyxig villa eller en lantlig finca så är vi på balearic-properties.se väldigt glada om vi kan hjälpa dig hitta ditt perfekta hus till salu i Campanet-området på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

11 Hus till salu in Campanet

Sortera efter pris

Populära sökningar

Campanet, hem för ungefär 2,000 människor är en härlig stad som har lyckats undvika mycket av de storskaliga utvecklingsprojekten som så många Mallorcanska städer råkat ut för de senaste åren. Beläget ungefär 25 miles (40 km) norr om huvudstaden Palma ligger Campanet med en distinkt autentisk lantlig dragningskraft och ett populärt val när man letar efter hus till salu i Mallorca.

Campanet fick sitt rykte genom två stora näringsgrenar; skomakeri och lantbruk. Dessa två grenar har minskat på senare år och Campanet erbjuder numera fler jobb inom konstruktionsarbete och service/turism i Palma, Inca och Alcudia. Camapnet självt ligger på underbar plats, delvis på den släta landsbygden och delvis i bargen. På de lägre släntarna i Campanet kan du hitta ett överflöd av svala bergskällor som ofta fylls upp med vatten från regnen över Mallorcas bergskedja Tramuntana.

Den tveklöst mest spektakulära av Campanets källor är Ses Fonts Ufanes. Dessa vaknar till liv under perioder med mycket regn och matar Sa Pablos fält och de kända våtmarkerna vid S’Albuferas med vatten.

Det är en väldigt underhållande upplevelse att kunna promenera upp och ner för Campanets sluttande gator varav många av dessa utgår från Campanets huvudplaza och den imponerande sockenkyrka.

En annan sak som är värd att notera är Campanets antika brunnen vid d’en Gateit. Daterad ända tillbaka till till 1200-talet användes den som gemensam brunn ända fram till 1960-talet. Det antika 1200-tals-kapellet för San Miquel vid utkanten av Campanet är även det värt ett besök.

Om man tänker på hur avsides Campanet ligger är det ändå extremt lätt att nå med bil. Huvudmotorvägen Ma-13 ligger inte ens en kilometer öster om staden och ansluter till Palma och dess internationella flygplats cirka 25 minuter bort.

Ytterliggare en anledning till att så många människor kommer hit och leter efter hus till salu i Campanet.

RSS