• Suche
savills

Hus till salu i Deia

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Deià står ofta högt på listan bland personer som letar efter hus på Mallorca. Den vackra byn Deià ligger på sydvästra Mallorca och lockar husletare från hela världen i sin jakt på hus till salu i Deià.

Det finns ett imponerande utbud kvalitetshus till salu i Deià. Oavsett om dina drömmars hem i Deià är en vacker lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en modern vindsvåning eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus till salu i Deià på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

4 Hus till salu in Deià

Sortera efter pris

Populära sökningar

Deià är en antik, otroligt vacker kuststad på nordvästra Mallorca. Under många år har Deià lockat författare, konstnärer och musiker från hela Europa, som kommit hit för att hitta ett hus till salu i Deià (de ser Deià som en mycket speciell plats, där den kreativa ådran kan flyta!).

Poeten Robert Graves (vars hem Cas N’Alluny nu är ett museum), musikern sir Andrew Lloyd-Webber, PR-gurun Lynne Franks… det är bara några av alla de brittiska, kreativa personer som köpt hus i Deià. Deià har ett otroligt vackert läge på böljande kullar som reser sig från Medelhavets klarblå vatten, och den imponerande bakgrunden i form av berget Teix ger Deià en nästan mystisk utstrålning.

Den skyltade promenaden genom de lugna citronlundarna till Cala Deià, och den söta stranden med dess starka klippor, är ett sant nöje. Deià är en underbar plats för en härlig simtur. När vi ändå pratar om citroner är det ett absolut måste att provsmaka den lokala, färskpressade citronjuicen från Deià och de citronsmakande bakverken!

Det säger sig självt att Deià är en av de mest åtråvärda platserna på hela Mallorca, och en av de platser där hus till salu är som mest eftertraktade. Även fast Deià ligger på nordvästra Mallorca kan Deiàs befolkning med fördel njuta av de stora vägarna som går direkt till Palma och dess internationella flygplats.

Ytterligare en anledning till att ta en titt på några av alla otroliga hus till salu i Deià.

RSS