• Suche
savills

Hus till salu i Valledemossa

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Valldemossa har alltid varit en populär plats för de som söker hus till salu på Mallorca. Valldemossa är en vacker stad, och det är lätt att förstå varför många husköpare kommer hit för att hitta ett drömhus till salu i Valldemossa, på västra Mallorca.

Det finns ett stort utbud hus till salu i Valldemossa. Oavsett om ditt drömhus i Valldemossa är en vacker lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en vindsvåning eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se vara glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus till salu i Valldemossa på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

10 Hus till salu in Valldemossa

Sortera efter pris

Populära sökningar

Valldemossas lugna elegans och rika historia har under många år lockat både besökare och potentiella husköpare som vill hitta ett hus till salu här. Valldemossa ligger ovanför Mallorcas västra kustlinje. Valldemossas ljuvliga gamla stenhus, smala kullerstensgator och frodiga landsbygd lockar personer från hela världen, som alla förförs av dess skönhet.

Valldemossas berömda kloster är stadens mest omtalade. Klostret byggdes som ett kungligt palats på 1300-talet, och skänktes till kartusianska munkar som förvandlade byggnaden till ett kloster. Senare blev det ett tillfälligt hem för författaren Georges Sand och kompositören Frederic Chopin. Deras vistelse i Valldemossa har beskrivits i Sands bok En vinter på Mallorca.

Valldemossa är också födelseort för Mallorcas skyddshelgon Santa Catalina Tomas. Valldemossa och många andra städer på Mallorca anordnar färgglada fester till hennes minne. Valldemossa är verkligen en historisk plats!

Som en inlandsstad har Valldemossa ingen egen strand, men den steniga grottan i Port de Valldemossa är en underbar plats för en lugn simtur, och för att hitta sitt drömhus till salu på Mallorca. Det finns flera ljuvliga kustbyar som ligger i skuggan av Tramuntanabergen, vilket verkligen gör detta till en otrolig plats.

Oavsett om du söker en mysig lägenhet, ett radhus med starka karaktärsdrag, en lyxvilla eller en renoverad finca kommer du hitta ett stort utbud hus till salu i Valldemossa.

RSS