• Suche
savills

Hus till salu i Soller

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Sóller har alltid varit ett populärt alternativ bland de som söker hus till salu på Mallorca. Sóller är en vacker stad, och det är lätt att förstå varför så många husköpare besöker platsen för att hitta sitt drömhus till salu i Sóller på norra Mallorca.

Det finns ett utförligt utbud hus till salu i Sóller. Oavsett om ditt drömhem i Sóller är en liten pärla till lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en modern vindsvåning eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.com/en bli glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Sóller på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

9 Hus till salu in Sóller

Sortera efter pris

Populära sökningar

Sóller, med sina smala gator, sin konstnärliga anda och dess omgivande apelsinlundar, anses ofta vara en av hela Mallorcas sötaste städer. Därför är det inte så konstigt att många husköpare beger sig till Sóller i sin jakt på hus till salu.

Sóller är berömt för två saker: dess läckra apelsiner, och det populära edvardianska ”turisttåget” som går till huvudstaden Palma. Sóller var Mallorcas egen fruktkorg under flera århundraden, och dess saftiga apelsiner exporterades över hela världen. Frukthandlarna i Sóller byggde järnvägen för att transportera apelsinerna till huvudstaden och exportera dem därifrån.

Sóller sammanfattar på ett sätt allt som är så speciellt med Mallorca. Smala och söta gator, ljuvliga gamla stenhus, ett attraktivt och centralt torg, myllrande kaféer och restauranger, läckra apelsinlundar… och allt detta som en inkörsport till den spektakulära bergskedjan Tramuntana. Sóllers hjärta är utan tvekanPlaza Constitucion, stadens lilla, söta och centrala torg. Här finns stora, antika träd och livliga kaféer och barer, som alla har den vackra neogotiska kyrkan i bakgrunden.

Allt det här bidrar till att Sóller är en fantastisk plats att leva på, och att människor från hela världen letar fastigheter i Sóller. Konstälskare kommer ofta till Sóller i jakt på hus till salu. Faktum är att den här ljuvliga mallorcanska staden är så konstinriktad att till och med det lilla stationshuset har förvandlats till ett konstgalleri i miniatyr, och uppvisar konstverk av Picasso och Miro!

Om du söker ett drömhem i skuggan av bergen, men ändå nära havet, kommer den här mallorcanska staden utan tvekan att hälsa dig välkommen när du letar efter hus till salu i Sóller.

RSS