• Suche
savills

Hus till salu i Santa Maria

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Santa Maria står ofta högt på listan hos personer som letar hus på Mallorca. Vackra Santa Maria ligger i Mallorcas centrala delar, och lockar husletare från hela världen som söker en fastighet till salu i Santa Maria (eller Santa Maria del Cami, som det ibland kallas).

Det finns ett imponerande utbud kvalitetshus till salu i Santa Maria. Oavsett om dina drömmars hem i Santa Maria är en vacker lägenhet, ett lyxigt radhus, en rymlig villa, en modern vindsvåning eller en lantlig finca skulle vi på balearic-properties.se bli mycket glada över att hjälpa dig hitta ditt drömhus i Santa Maria på Mallorca.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

2 Hus till salu in Santa Maria del Camí

Sortera efter pris

Populära sökningar

Santa Maria är en vacker, traditionell mallorcansk by cirka 20 kilometer nordost om Palma. Byn ligger mitt på den öppna mallorcanska landsbygden, och omges av den pittoreska bergskedjan Tramuntana. Santa Maria del Cami omges av vackra mandellundar och vingårdar. Vintillverkning är ett viktigt inslag i Santa Marias lokala ekonomi. Faktum är att några av vinerna från Santa Maria-regionen är bland det bästa Mallorca kan erbjuda. Dessa viner är kända för sin särskilda fruktighet.

Mitt i Santa Maria ligger det imponerande rådhuset, med majestätiska, välvda bågar. Det är mycket vackert och är en del av den otroliga arkitektur som Santa Maria är berömd för, varav en hel del härstammar ända från 1600-talet. Santa Maria är en drömplats för den som gillar historisk arkitektur. Den läckra barockkyrkan härstammar ända från 1718, och lokala församlingar och organisationer jobbar hårt för att bevara detta ljuvliga landmärke i Santa Maria.

Santa Marias hjärta är utan tvekan Placa dels Hostals. Här finns ljuvliga barer, kaféer och restauranger, och bodegas där du kan avsmaka lokala viner.För

tillfället bor cirka 6 000 personer i Santa Maria, och turister är sällsynta. Om du söker det ”lugna livet” är Santa Maria ett måste på din lista när du letar efter hus till salu på Mallorca. Även fast Santa Maria är en avskild del av paradiset ligger det precis vid motorvägen mellan Palma och Inca, vilket gör resor till huvudstaden och Palmas internationella flygplats mycket lätta och smidiga.

Ytterligare en anledning att leta efter ett ljuvligt hus till salu i otroliga Santa Maria på Mallorca.

RSS