• Suche
savills

Denna eleganta loftlaegenhet ligger i ett stadspalats som helt reformerats och som aer belaeget intill den beroemda Passeig des Born

  • Palma de Mallorca Hus
  • 3 Rum
  • 3 Byggyta
  • Tomt 0 m2
  • Konst. yta 336 m2

Denna eleganta loftlägenhet ligger i ett stadspalats som helt reformerats och som är beläget intill den berömda Passeig des Born. Denna fantastiska byggnad har sett historia komma och gå, då den går tillbaka till 1400-talet, och har varit hem till Palmas mest ädla och framstående familjer under de senaste 600 åren.
Det har gjorts en spektakulär restauration av byggnaden, som omvandlats till fem exklusiva bostäder/lägenheter, var och en unik med terrass och parkeringsplatser. Böndet är både lyxigt och rymligt, som förväntas av ett projekt i den här dimensionen. En perfekt blandning av klassisk och modern design har legat till grund för inredningen.
Denna generösa loftlägenhet har en boyta på ca 220 m2 med en studio på den övre våningen, som ger tillgång till en egen privat takterrass på 76 m2, med fantastisk utsikt över staden. Huvudsalongen, med synliga takbjälkar i trä, är öppen mot köket och matsalen. Dessutom finns utöver det stora sovrummet, ytterligare 2 sovrum med egna badrum en-suite. En studio på ca 40 m2 når man via en spiraltrappa, och härifrån har man tillgång till takterrassen.
Palma, Mallorcas huvudstad ligger i en bukt med samma namn och har ett behagligt klimat året runt (17,9 ° C årligt genomsnitt). Palma är mycket känt för sin turism och eleganta butiker, och denna stad har också en mycket vacker äldre stadsdel, Gamla stan. Den ståtliga Katedralen, Almudaina palatset, Lan Lonja-torget och Plaza Mayor är några av de platser som gör denna underbara stad så mystisk. Palma har utmärkt kollektivtrafik och ligger endast 15 minuters bilresa från den internationella flygplatsen.

Jag önskar mer information och boka tid för visning.

Du kan också ringa +34 971 532 221.

Jag skulle vilja veta:


Jag godkänner villkoren och reglerna
för dataskydd


Liknande objekt i Palma de Mallorca

destacado

Mallorca fastigheter: Radhus i Palma de Mallorca till salu

Pris 1.400.000

Mer

destacado

Fastigheter till salu på Mallorca, Spanien

Pris 520.000

Mer

destacado

Fastigheter till salu på Mallorca, Spanien

Pris 2.950.000

Mer

destacado

Palma de Mallorca fastigheter Taklägenhet till salu

Pris 550.000

Mer