• Suche
savills

Hus till salu i Muro

Filter +

Eigenschaften

Zusätzliche Merkmale

X

Att leta efter hus till salu i Muro är alltid en trevlig upplevelse. Muro är en söt liten sömnig stad, som är ett mycket populärt alternativ bland personer som åker till Mallorca. De förälskar sig lätt i Muros underbara charm, och återvänder ofta hit för att leta efter hus till salu i Muro.

Oavsett vilket slags hem i Muro du söker – en studiolägenhet, en lyxvilla, ett charmigt radhus eller en lantlig finca – kan vi på balearic-properties.se hjälpa dig i din jakt på ett drömhus till salu i Muro.

Vi söker efter ett hus till dig

Huserbjudande denna vecka

16 Hus till salu in Muro

Sortera efter pris

Populära sökningar

Det första du märker när du närmar dig Muro i jakt på hus till salu är de många traditionella, mallorcanska väderkvarnarna. Det platta och lokala landskapet runt Muro kryllar av dem. Den lilla nordöstra staden Muro ligger på en kulle och erbjuder ett ljuvligt utbud traditionella, mallorcanska radhus i sten. Detta är en av anledningarna till att så många husköpare flockas till Muro i jakt på en fastighet på Mallorca.

Muros hjärta är utan tvekan stadens centrala torg, Plaza Constitución. Det är en intressant plats med massor av arkitektoniska stilar, en lätt och luftig atmosfär, och en stark dominans av den gotiska kyrkan Sant Joan Baptista. Ibland kan man till och med få tillstånd att klättra upp till toppen av klockstapeln och ta en bild från detta landmärke i Muro, vilket är en spektakulär upplevelse.

En av Muros stora attraktioner är etnologiskt museum. Det ligger i ett före detta slott och uppvisar en variation av gamla artefakter som representerar stadens långa historia – keramik, jordbruksverktyg, traditionella dräkter, mallorcanska säckpipor, och så vidare. Håll utkik efter keramik i miniatyr, så kallade siurells, som är målad i grönt, rätt och vitt. De brukade ges bort som presenter, men de fungerar som visselpipor och har nu blivit en vanlig souvenir.

Muro lever upp under Revetlla de Sant Antoni Abat i januari. Det här är Muros traditionella och populära fiesta, där lokalbefolkningen samlas runt stora brasor för att äta, dricka och dansa. Den antika musiken och de gamla, traditionella mallorcanska danserna för dig tillbaka till en svunnen tid.

Muro är direkt sammankopplat till huvudstaden Palma och dess internationella flygplats. Det är ytterligare en fördel för potentiella husköpare som letar efter hus till salu i Muro.

RSS