• Suche
savills
MallorcaTomter till salu på Mallorca

Köp en Mallorca tomt och bygga din perfekta ön hem

Mallorca är idag en av Medelhavets mest attraktiva platser. Med 300 soldagar per år, en kustlinje på 55 mil, och fler än 200 stränder och vikar, kan man förstå varför denna ö har kommit att bli så populär. Men många väljer inte bara att flytta till Mallorca för det perfekta klimatet och stränderna. De stora variationerna i landskap och miljöer gör Mallorca mycket unik, den perfekta platsen att investera i en fastighet. Dessutom har Mallorca Spaniens tredje största flygplats vilket underlättar för många som har en livsstil som kräver närhet till bra kommunikationer till världens alla hörn.

Köp en tomt på Mallorca och bygg ditt drömhus

grundstueck-kaufen-in-mallorca

Om du letar efter en tomt på Mallorca, så planerar du kanske att bygga ditt eget drömhus. Om så är fallet så finns det många lokala lagar och regler som det är viktigt att du har koll på. Men ingen panik, vi kan hjälpa dig att förverkliga din dröm

Under årens lopp har projektet att köpa en tomt på Mallorca och bygga ett hus varit ett vågat företag för många. Mallorca är en naturskön ö, vilket också innebär att mycket av marken på Mallorca är skyddat, och några av det marker som du kan bygga på kommer ändå att ha restriktioner.

Idag är många aspekter strikt reglerade och med ett bra arkitekt- och byggföretag vid din sida kan det visa sig att vara ett billigare sätt att få sin drömbostad förverkligad. Våra experter och projektledare har alla nödvändiga råd och information för dig om tillstånd, licenser och föreskrifter. Det är viktigt att prata igenom processen från början med kunniga och erfarna experter för att göra din resa till ett boende på Mallorca så enkelt som möjligt.

Sök efter mark för att bygga hus på Mallorca

Oavsett om du planerar att bygga en modern strandfastighet i Cala D'Or, en lyx herrgård i Son Vida eller en fantastisk villa högt uppe i det vackra bergskedjan Tramuntana, så kommer vårt dedikerade team att se till att du har all nödvändig information som krävs. Vi har specialister som ständigt arbetar med nya byggnader, landsbygd och förvärvar licenser och behörigheter. Låt oss med många års erfarenhet guida dig på vägen för att göra processen lättare för dig.

För mer ingående information om tomter till salu här på Mallorca, kom och besök oss på ett av våra 3 kontor i Pollensa och Puerto Portals. Vi träffar dig gärna förutsättningslöst och våra experter kan styra dig på rätt till att bli den stolta ägaren till din drömbostad endast konstruerat för att passa dina behov och din livsstil.

En tomt på landet kombinerar fantastiska omgivningar med en lugn livsstil!

En tomt till salu på landsbygden nära till staden Pollensa kommer att erbjuda fantastisk utsikt över bukten Pollensa, med de majestätiska bergen som en dramatisk bakgrund. Med både den historiska staden Pollensa och de vackra stränderna i Puerto Pollensa inom lätt köravstånd, det perfekta läget för den som uppskattar fullständiga integritet och skönheten i de magnifika landskapet på Mallorca. Vi kan erbjuda dig tomter till salu i alla landsregioner på ön.

Tomter till salu nära Palma

Du älskar stadens puls och vill vara nära det urbana, kosmopolitiska livet. För dig finns bra alternativ i utkanten av storstaden Palma, på exklusiva platser som även ger dig fantastisk utsikt över Palmabukten. En tomt till salu i dessa områden kommer att erbjuda dig det bästa av båda världar, en fantastisk oas och staden inom räckhåll

Vi hjälper dig att bygga din drömbostad

Mallorca har verkligen tagit världen med storm och många strävar efter att äga ett hus här. Potentiella köpare kommer från många olika länder och från alla samhällsskikt och letar efter den perfekta platsen för att bygga sin drömbostad. Vi på Balearic Properties skulle vara mycket glada att få hjälpa dig i strävan att hitta ditt drömboende.

Mallorca erbjuder många möjligheter och vi rekommenderar att du inte väntar för länge medan priserna på tomter fortfarande är rimliga. Köp en tomt för att bygga dina drömmars villa. Vi har projektledare som kan hjälpa dig genom hela processen. Tala med våra experter och få stegvis information och kostnadsuppgifter.

Tomter till salu på Mallorca