• Suche
savills

Nytt bostadsprojekt med lyxiga laegenheter i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Palma - Bonanova

  • Palma de Mallorca Takvåning
  • 4 Rum
  • 3 Byggyta
  • Tomt 0 m2
  • Konst. yta 184 m2

Nytt bostadsprojekt med lyxiga lägenheter i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Palma - Bonanova. Projekt beräknas på två byggnader med totalt 15 lägenheter, båda utrustade med hiss. De lyxiga lägenheterna av hög kvalitet med 2 eller 3 sovrum, kommer att inkludera terrass, vissa kommer att ha privat trädgård, parkering i källarplan och med möjlighet att köpa extra utrymmen och förvaring. Gemensamma områden inkluderar en pittoresk trädgård och pool, men varje takvåning kommer också att vara utrustad med privat pool i infinity stil på takterrassen, där du kan njuta av den magnifika utsikten av Medelhavet. Lägenheternas bostadsyta kommer att variera från 85 m2 till 191 m2, och det finns olika layout lösningar.
Priserna varierar mellan 650.000 € (85 m2 + terrass 74 m2) och 1.850.000 (185 m2 + terrass 128 m2).
Egenskaper: Havsutsikt, privat staket, gångavstånd till affärer, gångavstånd till kaféer, högsta kvalitet, pool, satellit-tv, lugnt läge, nybyggd, hiss, bra väganslutning, garage, utrustat kök, gemensam pool, gemenskap
trädgård, byggnad av hög standard, larmsystem, nära affärer, luftkonditionering varmt/kallt.
Palma, Mallorcas huvudstad ligger i en bukt med samma namn och har ett behagligt klimat året runt (17,9 ° C årligt genomsnitt). Palma är mycket känt för sin turism och eleganta butiker, och denna stad har också en mycket vacker äldre stadsdel, Gamla stan. Den ståtliga Katedralen, Almudaina palatset, Lan Lonja-torget och Plaza Mayor är några av de platser som gör denna underbara stad så mystisk. Stora palmer ramar in de flesta av de vackra monumenten.
För ytterligare information kontakta BALEARIC PROPERTIES MALLORCA via e-post eller ring Puerto Portals kontoret (+34) 971 68 40 00 - Se mer information om andra lägenheter till salu i Bonanova eller läs mer om köpa en fastighet i Palma.

Jag önskar mer information och boka tid för visning.

Du kan också ringa +34 971 532 221.

Jag skulle vilja veta:


Jag godkänner villkoren och reglerna
för dataskydd


Liknande objekt i Palma de Mallorca

destacado

Palma de Mallorca - Taklägenhet till salu på Mallorca, Spanien

Pris 3.500.000

Mer

destacado

Fastigheter till salu på Mallorca, Spanien

Pris 800.000

Mer

destacado

Palma de Mallorca fastigheter Radhus till salu

Pris 725.000

Mer

destacado

Fastigheter till salu på Mallorca, Spanien

Pris 950.000

Mer